Life

Claudia Pătrășcanu face dezvăluiri despre amantele lui Gabi Bădălău. Ce sume exorbitante a cheltuit afaceristul cu femeile

26.01.2021 | 22:41
Claudia Patrascanu face dezvaluiri despre amantele lui Gabi Badalau Ce sume exorbitante a cheltuit afaceristul cu femeile
Gabi Bădălău, lovitură pentru Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Ce le-a făcut afaceristul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a lansat noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, dezvăluind informații importante despre amantele acestuia. Cântăreața a scos la iveală sumele exorbitante pe care afaceristul le-a cheltuit cu femeile. 

Artista a cerut o pensie alimentară generoasă pentru băieții săi pentru că știe care este situația materială a fostului partener de viață, dar și pentru că omul de afaceri ar fi cheltuit sume uriașe cu amantele pe care le-a avut în timpul mariajului.

ADVERTISEMENT

Bruneta a ținut să mai adauge că a ajuns la o înțelegere cu tatăl copiilor săi, însă medierea nu a mai fost posibilă. Claudia Pătrășcanu susține că foștii socrii nu au fost de acord cu termenii condițiilor, motiv pentru care Gabi Bădălău a făcut un pas în spate.

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. Ce spune despre amante bărbatului

„După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta!

ADVERTISEMENT

Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut! Mama lui i-a zis într-un mesaj: «nu vreau să-i dai nimic»!

Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța! Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu”, a declarat Claudia Pătrășcanu în emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu se oprește aici cu acuzațiile și spune că fostul partener de viață ar fi încercat să se sinucidă din cauza unei amante pe care o cunoștea inclusiv tatăl acestuia. Se pare că băiatul fostului senator Niculae Bădălău a vrut să se arunce de pe un pod.

Cântăreața este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a câștiga custodia copiilor pe care-i are cu Gabi Bădălău, dovadă că nu este dispusă să divorțeze pe cale amiabilă de cel care i-a fost soț până în urmă cu mai bine de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

„Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui.

Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a completat Claudia Pătrășcanu în show-ul lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT