Life

Claudia Pătrășcanu nu vrea să își plătească factura la curent. Suma imensă pe care o are de achitat vedeta

Claudia Pătrășcanu se află și ea, ca mulți alți români, într-o situație neplăcută. Fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a trezit cu o factură imensă la curent.
20.12.2022 | 00:05
Claudia Patrascanu nu vrea sa isi plateasca factura la curent Suma imensa pe care o are de achitat vedeta
Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la curent. Sursă foto: Instagram / colan Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă valul de scumpiri la alimente, facturile la curent și gaze au ajuns și ele la cifre destul de mari. Și nu doar oamenii de rând întâmpină probleme.

Ce factură a primit Claudia Pătrășcanu la electricitate

Claudia Pătrășcanu spre exemplu a fost șocată în momentul în care a primit cea mai recentă factură la curent. Deși locuiește într-o casă bine izolată, vedeta nu înțelege cum s-a putut ajunge la o astfel de sumă.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Gabi Bădălău are de plătit nu mai puțin de 1.700 de lei. Ce a enervat-o la culme însă este că până acum, aceasta plătea doar 200 de lei, deci practic actuala factură este de peste 13 ori mai mare.

Deși în primă fază credea că nu va ajunge într-o astfel de situație, Claudia Pătrășcanu susține că în opinia ei, este vorba despre o strategie.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că nu este vorba nici de o regularizare, în condițiile în care acest lucru se va întâmpla de abia la începutul anului viitor.

”Mi-au venit 1700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură.

ADVERTISEMENT

Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a spus Claudia Pătrășcanu, după ce a primit factura uriașă la curent.

Claudia Pătrășcanu nu vrea să plătească factura la curent

Pentru că i se pare o sumă mult prea mare decât ar fi putut să consume vreodată, fosta soție a lui Gabi Bădălău nu este dispusă să plătească niciun ban fără o explicație.

ADVERTISEMENT

Mai exact, aceasta susține că vrea mai întâi să afle cum s-a ajuns la o astfel de sumă, având în vedere că până acum nu plătea mai mult de 200 de lei.

De asemenea, Claudia Pătrășcanu le-a recomandat și altor români să facă același lucru, în cazul în care se trezesc cu facturi la fel de mari, deși consumul nu diferă cu mult de  la o lună la alta.

”Nu o voi plăti, clar. Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult.

Nu plătesc, îi sfătuiesc și pe ceilalți să nu plătească, să vedem ce se va întâmpla, că fără căldura nu ne vor lăsa”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.ro.

Amintim că după divorțul de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a primit custodia celor doi copii. Astfel, întreaga atenție a acesteia s-a concentrat pe cei mici.

ADVERTISEMENT