Life

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, iar în instanță! Artista face acuzații fără precedent, scandalul e la cer

Claudia Pătrășcanu lansează noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău, după scrisoarea publică pe care a postat-o pe Instagram.
09.02.2024 | 13:39
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau iar in instanta Artista face acuzatii fara precedent scandalul e la cer
Claudia Pătrășcanu, acuzații bombă pentru fostul soț. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un război mai mare ca niciodată! Noua confruntare a apărut după ce cântăreața a mărturisit că ai ei copii au fost puși în pericol, de Crăciun, când familia lui Bădălău ar fi dat foc la casa din Bolintin, unde s-au aflat și băieții.

Claudia Pătrășcanu reacționează la scrisoarea lui Gabi Bădălău de pe Instagram

Gabi Bădălău a ieșit public și a pus-o la zid pe artistă, spunând că îndrugă numai minciuni pentru a se promova și că nu se oprește din a-i amenința familia, căreia îi trimite mesaje de șantaj și blesteme.

ADVERTISEMENT

FANATIK a contactat-o pe Claudia Pătrășcanu pentru a afla punctul ei de vedere cu privire la această nouă escaladare în acest scandal, aparent fără sfârșit, cu fostul ei soț. Cântăreața a fost extrem de revoltată, deranjată de lucrurile pe care ex-partenerul ei le-a postat pe contul său de Instagram.

Vedeta face acuzații de-a dreptul șocante, spunând că Gabi le bagă pastile pe gât copiilor, devenind aproape dependenți de Ibuprofen. Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu ne-a mai zis că ea niciodată nu va pune cariera pe primul loc în detrimentul băieților, pe care îi iubește ca pe ochii din cap. În acest fel, vedeta respinge acuzațiile lui Bădălău cum că s-ar folosi de numele lui să își promoveze melodiile.

ADVERTISEMENT

Cântăreața îl acuză pe fostul soț că îi îndoapă pe copii cu medicamente: „Dacă i-ar supune la un detector, la primul electrod ar sări în aer aparatul”

„Dumnezeu mi-a făcut întotdeauna dreptate! El are grijă să o facă și de data asta pentru mine și pentru copii. Toată țara știe cine sunt acești oameni și de ce sunt în stare. Mulți! Au o tactică foarte bine pusă la punct, minți pregătite pentru a face rău oricui, pentru a-i face pe alții să pară vinovați, iar ei niște victime.

Pe mine nu mă mai impresionează umila lor scrisoare publicată pe Instagram, mai ales că îi cunosc de ce sunt în stare. Dacă cineva i-ar supune la un detector de minciuni, la primul electrod ar sări in aer aparatul. Eu sunt pregătită să o fac!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Mă simt sechestrată”

Vedeta ne-a mai zis că tot ce își dorește este ca fostul ei soț să îi lase copiii în pace și să nu le administreze medicamente după ureche, după bunul plac. „Să nu le mai dea Ibuprofen într-o dependență inconștientă.

Am dreptul ca mamă să știu despre sănătatea lor. Să le dea un telefon unde să îi pot auzi și să știu că sunt bine. Eu nu mai am o treabă cu această familie. Mă simt sechestrată, atât eu, cât și copiii, deoarece ne interzic legăturile personale libere.

ADVERTISEMENT

N-am să cred în ei până la sfârșitul vieții mele. Cred în sinceritatea copiilor mei, pentru că acești oameni profită că nu pot fi audiați, încă. Dumnezeu, copiii și eu știm toată realitatea”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

În continuare, Claudia Pătrășcanu ne-a vorbit și despre acuzația lansată de Bădălău, cum că s-ar folosi de scandalurile cu el pentru a-și lansa diferite melodii. Artista respinge cu vehemență teoria lui!

Pătrășcanu va ajunge în instanță cu mesajele de amenințare primite de la Bădălău. Ce zice despre presupusele blesteme pe care le-ar fi adresat familiei fostului soț

„Eu n-am nevoie de promovare ca să fiu om! Eu pentru a sta cu copiii mei și a le dedica timpul meu prețios, am renunțat la cariera mea mulți ani. El ce a făcut? Ce știe să facă? Să șantajeze oamenii, să nu muncească în veci, să amenințe oamenii, să le facă rău și să jignească.

Am primit mesaje de la oamenii care intră în contact cu el și să vedeți cum îi înjură pe bieții oameni: `Săraci ce sunteți`; `Sclavi ieftini și frustrați`; `Să vă fac, să vă dreg de nasoale, nasoi`… Dacă se pot da public, ți le pot trimite. Oamenilor le e frică să vorbească ce întâmpină cu el”, ne-a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Cât despre faptul că ea ar amenința și blestema familia Bădălău și ar șantaja-o, Claudia spune că lucrurile nu stau așa. „Zilele trecute au făcut-o în scris, mesajul va fi depus în instanță. Eu nu știu ce înseamnă un blestem, altfel Dumnezeu nu m-ar fi ajutat atâta. Doar mereu le spun să nu uite că există un Dumnezeu pentru toți și pentru tot ceea ce facem plătim.

Ei, nici în momentele grele, nu își amintesc și nu se căiesc! Eu nu am primit niciodată canon de la duhovnic. Eu nu îl mint pe Dumnezeu, pentru că m-ar plesni și nu mă voi îndepărta de El nici în cele mai grele situații din viață. Să le reamintesc lor câte au primit? Degeaba!”, a mai spus Claudia Pătrășcanu, pentru FANATIK. Claudia ne-a mai zis că, în acest moment, copiii sunt la ea.

ADVERTISEMENT