Life

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre nuntă: ”Sunt încântată de ce văd”

Claudia Pătrășcanu se pregătește de nuntă și a dezvăluit că ar face totul pentru iubire. Artista este gata să îmbrace rochia de mireasă.
04.07.2023 | 13:45
Ce spune Claudia Patrascanu despre nunta Sunt incantata de ce vad
Claudia Pătrășcanu se pregătește de nuntă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu se pregătește de nuntă! Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, iar acum cei doi sunt deja în toiul pregătirilor. În toamna anului trecut, Claudia a devenit o femeie liberă după ce i s-a pronunțat divorțul de Gabi Bădălău. Acum, artista și-a găsit liniștea lângă noul iubit. Ea a fost recent cerută în căsătorie și a vorbit pentru FANATIK despre relația ei și despre viitor.

Claudia Pătrășcanu face dezvăluiri despre nuntă! Îşi doreşte să fie mireasă

Claudia Pătrășcanu simte, din nou, fiorii dragostei! Artista este într-o relație de câteva luni cu un bărbat a cărui identitate nu  vrut să o afișeze până acum. Cu toate acestea, Claudia este foarte fericită, iar recent bărbatul i-a oferit iubitei lui un inel superb.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat imediat fotografia cu inelul în dreptul căreia a scris: „Da sau nu”. Și pentru că și-a lăsat fanii în ceață cu privile la nuntă, FANATIK a contactat-o pe Claudia Pătrășcanu pentru a afla planurile sale.

„Sunt bine pentru că am învățat să mă iubesc. Trebuie să te iubești tu pe tine, apoi te va iubi și bărbatul de lângă tine.Nu vreau să vorbesc despre lucruri intime și personale. Sper că mi-am găsit liniștea pe termen lung. Noi, oamenii buni merităm să fim fericiți. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit”, a fost răspunsul discret al vedetei.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și-a făcut planuri de vacanță

Claudia Pătrășcanu se declară o mamă fericită și împlinită. Copiii ei și ai lui Gabi Bădălău, Nicholas și Gabriel, au înțeles situația. Ba chiar au încurajat-o pe mama lor să își găsească pe cineva. Acum, cântăreața spune că abia așteaptă să meargă cu toții în vacanță, înainte de nuntă.

„Copiii sunt în vacanță la tatăl lor, iar eu sunt la Constanța. Eu sunt cam pe drumuri, București, Constanța. Am fost în Germania cu cei mici la Europa Park, dar am stat doar trei zile.

ADVERTISEMENT

Mai preconizăm o vacanță cu cei mici în august să-i duc câteva zile, să fim noi trei. Nu vreau să mergem la mare pentru că ei sunt sătui de mare și nu le place să stea la plajă. Suntem activi si nu avem răbdare să stăm frumos să ne bronzăm”, a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru FANATIK.

Ce va face Claudia Pătrășcanu după nuntă: „M-aș opera”

Fosta membră a trupei Sexxy arată fabulos la cei 44 de ani ai săi și după doi copii. Deși s-a zvonit că ar avea implant mamar, intervenție pe care ar fi făcut-o în secret, vedeta a negat. Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu nu exclude posibilitatea de a se opera după ce devine mireasă dacă va considera că este necesar.

ADVERTISEMENT

„Dacă voi mai face un copil și voi avea nevoie m-aș opera. Nu m-aș duce să mă pun pe o masă de operație doar să mă taie medicul. Eu sunt mulțumită și încântată de mine și de trupul meu

Nu mi-am pus implant mamar. Pe viitor mă gândesc să îmi fac implant mamar pentru că nu poți să ai sâni frumoși o veșnicie. Mici ajustări poți să le faci și din alimentație, sport”, a mai spus fosta soție a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu: „Nu m-au apucat frustrările!”

Claudia Pătrăşcanu se declară o norocoasă. Vedeta nu a apelat până acum la bisturiu, deși nu este împotriva intervenţiilor estetice. Spune totuşi că dacă ar simţi nevoia unei intervenţii, o va face. Teama de bisturiu şi ace o determină pe artistă ca, pentru moment, să se accepte aşa cum este.

„Sunt naturală din cap până în picioare. Din punctul ăsta de vedere pot spune că sunt o fericită. Nu sunt împotriva intervențiilor estetice, doar că aș schimba lucruri la mine în momentul în care aș simți că este nevoie. Când ai copii se mai schimbă niște lucruri, nu poate să fie totul perfect în privința trupului. Însă atunci când mă uit în oglindă pot spune că sunt încântată de ce văd. Pentru mine asta este important.

Nu m-au apucat deocamdată nici frustrările, nici nu îmi este rușine să mă dezbrac la plajă. În momentul în care voi simți că este ceva de modificat, o voi face. Deși, îmi este foarte teamă de ace, de anestezii.

Nu sunt genul acela care să se taie doar pentru că are un pitic pe creier. Dacă medicii spun că nu ai nevoie, tu de ce vrei.

Eu am fost la medici în Constanța, în București și mi-au spus că nu este nevoie să intervin asupra corpului sau a feței cu nimic. Am o genă bună, spun eu. Nu-mi place nevoia de excesiv, de exagerare. Trebuie să întârzii cât de mult poți începerea intervențiilor estetice, mai ales dacă nu ai nevoie”, a mai spus Claudia Pătrăşcanu, viitoare mireasă, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT