Life

Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au despărțit. Vestea a fost confirmată de brunetă

Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fosta concurentă de la Antena 1.
28.08.2023 | 10:35
Claudia si Bogdan de la Insula Iubirii sau despartit Vestea a fost confirmata de bruneta
Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fosta concurentă. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii s-au despărțit la 3 luni de la cererea în căsătorie. Vestea a fost confirmată de brunetă care a dezvăluit și care a fost motivul principal pentru care a luat această decizie surprinzătoare.

Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fosta concurentă

Claudia și Bogdan de la Insula Iubirii nu mai formează un cuplu. Anunțul a fost făcut de fosta concurentă de la Antena 1, care a subliniat că traversează o etapă a vieții sale în care își dorește fapte de la partener, nu doar vorbe.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a show-ului filmat în Thailanda nu mai vrea să se mulțumească cu puțin, chiar dacă a fost cerută de soție. Bruneta a realizat că fostul iubit nu este dispus să facă anumite schimbări în viața de zi cu zi.

„La distanță de vreo trei luni, am decis să ne despărțim. Îi place să trăiască în confortul lui și asta niciodată nu mi-a plăcut. Nu-mi doresc vorbele lui, eu îmi doresc fapte. Nu s-a întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT

Nu mai văd ca relația noastră să meargă pe același drum. Când dragostea nu mai e așa puternică, nu îți mai dorești relația”, a declarat Claudia Florescu de la Insula Iubirii, notează redactia.ro.

Bogdan, afectat de separarea de Claudia de la Insula Iubirii

Claudia Florescu a continuat să se concentreze pe lucrurile care îi plac și îi aduc bucurie și pare să nu sufere după despărțirea de fostul iubit. Din păcate, Bogdan nu are o stare generală bună și se simte foarte singur.

ADVERTISEMENT

„Nu dorm, nu mănânc, nu mă mai duc la sală. Nu mai fac absolut nimic. Mă simt singur din orice punct de vedere”, a mărturisit fostul concurent de la Antena 1, mai arată sursa menționată mai devreme.

În altă ordine de idei, bruneta a mai precizat că ține legătura cu una dintre ispitele masculine ale reality show-ului moderat de Radu Vâlcan. Mai exact, este vorba de Andrei de care s-a apropiat enorm în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o prietenie frumoasă, recent fiind văzuți la o competiție care a avut loc în Cluj-Napoca. Claudia de la Insula Iubirii și ispita demonstrează încă o dată că legătura dintre ei este bazată pe încredere.

ADVERTISEMENT