Life

Scandal imens la Insula Iubirii. Claudia Florescu a răbufnit: „Cum ți-ai permis?”

Claudia Florescu a răbufnit la Insula Iubirii. Pusă într-o situație jenantă, frumoasa brunetă a reacționat fără să stea pe gânduri.
21.07.2023 | 23:29
Scandal imens la Insula Iubirii Claudia Florescu a rabufnit Cum tiai permis
Claudia Florescu și-a ieșit din minți la Insula Iubiri. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Claudia Florescu și ispita Daniel de la Insula Iubirii s-a încheiat cu scandal. Bărbatul a făcut un gest care a deranjat-o din cale afară pe focoasa brunetă și s-a dus imediat să-i ceară socoteală.

Scandal la Insula Iubirii între Claudia și ispita Daniel

Daniel a pierdut orice șansă de o mai ispiti pe Claudia Florescu după ce a făcut un gest care le-ar deranja pe multe femei. Fermecat de frumusețea iubitei lui Bogdan, nu a ținut cont că una dintre fete poate să-l audă și le-a dezvăluit băieților, folosind cuvinte nu foarte demne de un gentleman și care nu pot fi reproduse, că-și dorește să facă dragoste cu ea.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, concurenta de la Insula Iubirii care nu se teme să spună lucrurilor pe nume, așa cum a mai făcut-o și în trecut, a aflat despre această întâmplare. Imediat s-a dus să vorbească cu Daniel și i-a cerut explicații.

Dar în loc să primească scuze, așa cum s-ar fi așteptat, Claudia Florescu s-a aprins și mai tare atunci când a văzut că ispita masculină nu face altceva decât să caute scuze pentru afirmația sa. Astfel, și-a tras singură concluziile.

ADVERTISEMENT

Claudia Florescu a mărturisit că atitudinea lui Daniel îi demonstrează că părerea pe care a avut-o la început despre el, aceea că este „bădăran” este și cea corectă. Pe de altă parte, bărbatul a susținut că nu consideră că a greșit, ci doar că a spus cu voce tare ceva ce gândea.

„Am auzit că ieri ai făcut o afirmație la adresa mea. Și aș vrea să știu cum ți-ar permis și de ce continui să faci lucruri bădărane, care confirmă ceea ce am gândit eu despre tine.

ADVERTISEMENT

A fost o jignire la adresa mea, pe care o consider foarte urâtă din partea unui bărbat, mai ales într-un context din ăsta”, a spus concurenta de la Insula Iubirii în fața bărbatului care a dezamăgit-o.

În ediția trecută, scandalul a fost pe insula băieților

Dacă acum spiritele s-au încins în casa fetelor, în ediția trecută a emisiunii Insula Iubirii, scandalul a izbucnit pe insula băieților. În conflict direct au intrat Deni Mariș și Marius Budin. Totul a pornit de la un creion de buze pe care ispita l-a purtat în lenjeria intimă și apoi l-a lăsat pe masă.

ADVERTISEMENT

„Bogdan, vezi că e al meu. Nu-l arunca așa în scârbă. Mi-am făcut buzele înainte să mergem la testimonial și m-am întors. Și l-am lăsat aici, să îl am la îndemână. Îl purtam în chiloți. Mi s-a părut ciudat, nici iubitul meu nu ar găsi creionul pe care eu îl țin în chiloți și îl scoate Marius și îl miroase”, a spus Deni, după ce concurentul de la Insula Iubirii i-a aruncat produsul de pe make-up de pe masă.

ADVERTISEMENT