Sport

Claudiu Keșeru, lăudat după debutul excelent la FCSB: ”E golgheterul de care echipa avea nevoie”

Claudiu Keșeru a făcut un joc excelent în derby-ul FCSB - Dinamo 6-0, a marcat din nou în poarta ”câinilor” și a fost lăudat de toată lumea.
14.09.2021 | 10:19
Claudiu Keseru laudat dupa debutul excelent la FCSB E golgheterul de care echipa avea nevoie
ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au stabilit un nou record în “Derby de România”: cea mai mare diferență de scor din istoria celui mai tare meci din Liga 1.

Keșeru a revenit cum nu se poate mai bine în tricoul lui FCSB. La al patrulea derby pe care l-a jucat împotriva lui Dinamo, atacantul a reușit să deschidă scorul cu a patra sa reușită în poarta marii rivale.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Claudiu Keșeru după prestația din derby-ul FCSB – Dinamo

Fostul internațional Basarab Panduru s-a arătat încântat de jocul arătat de Claudiu Keșeru în derby-ul FCSB – Dinamo și l-a lăudat pe atacantul adus de Gigi Becali considerând că acesta va marca multe goluri în Liga 1.

”Keşeru e golgheterul de care FCSB avea nevoie, e omul care probabil va ţine cei doi fundaşi. Ţin minte că întotdeauna spuneam că va ţine fundaşii apropiaţi, e omul care atunci când are mingea, având un stâng foarte bun poate marca multe goluri şi cred că va marca multe goluri.

ADVERTISEMENT

Eliberează şi stânga dreapta, iar Cordea şi Coman sau Gheorghe pot avea spaţii mult mai mari. La lovitura liberă, el acolo vrea să dea, nu e întâmplare. Cred că portarul nu putea să facă nimic!”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

Panduru nu-l mai vrea pe Cristea la închidere

Basarab Panduru s-a arătat uimit de faptul că Edi Iordănescu l-a folosit la închidere pe Iulian Cristea și crede că acestuia îi este dificil să joace la mijlocul terenului. Pentru acest post, fostul internațional ar miza mai mult pe Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

”M-a surprins FCSB pentru că joacă cu Cristea închizător, eu nu-l văd închizător, rămâne să vedem dacă joacă în continuare, nu ştie să joace în poziţia aia. Şi ”Lampard” (n.r. – Ovidiu Popescu) face unele greşeli din poziţia aia. Acolo trebuie să ai tot timpul adversarii în faţă, să încerci să stopezi toate baloanele.

S-ar putea Şut să revină. Nu mi-a plăcut la început, după care mi-a plăcut nu neapărat pentru că stătea foarte bine în teren, dar când are mingea este preocupat să dea rapid mingea în faţă. Ceea ce este foarte bine”, a încheiat Panduru.

ADVERTISEMENT

Becali visează din nou la titlu

Antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu, este de părere că victoria din derby semnifică un moment important pentru echipa lui Gigi Becali, dar trebuie lăsat în trecut pentru că în etapa a 9-a ”roș-albaștrii” vor evolua la Craiova cu FC U.

Edi Iordănescu a trăit la  intensitate maximă derby-ul FCSB – Dinamo, mai ales că startul său pe banca ”roș-albaștrilor” nu a fost unul reușit. Tehnicianul nu a avut puterea să se bucure la primul gol reușit de Keșeru, dar a ”explodat” la cel de-al doilea, marcat de Octavian Popescu.

Patronul vicecampioanei României a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei sale după victoria categorică de duminică și e din nou încrezător că echipa sa va lua titlul în acest sezon. Gigi Becali este convins că eliminarea lui Filip, dictată greșit de Istvan Kovacs, la 1-0 pentru FCSB, nu a influențat rezultatul final.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 2,40 este cota pentru „total goluri: 3-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT