Sport

Claudiu Keșeru e deja istorie la FCSB! Unde va juca atacantul de 35 de ani: „Are ceva de acolo”. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că atacantul FCSB-ului, Claudiu Keșeru, va pleca din vară și are o ofertă din Franța, unde s-a lansat ca fotbalist. Jean Vlădoiu a dezvăluit că a încercat să îl aducă la FC Argeș.
03.03.2022 | 11:14
Claudiu Keseru e deja istorie la FCSB Unde va juca atacantul de 35 de ani Are ceva de acolo Exclusiv
Claudiu Keșeru este evaluat conform Transfermarkt la 1.500.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru a izbucnit în lacrimi la finalul partidei dintre FCSB și Farul Constanța, pierdută cu 2-0, în fața galeriei FCSB, care l-a susținut frenetic.

Claudiu Keșeru vrea să joace din vară în Franța: „Am înțeles că are o ofertă de acolo”

FANATIK a aflat în exclusivitate de la Jean Vlădoiu că FC Argeș a încercat să îl aducă la Pitești sub formă de împrumut după ce Gigi Becali a declarat că nu va mai juca la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mutarea nu a fost posibilă din cauza faptului că atacantul a jucat deja la două cluburi, FCSB și Ludogorets, singura obțiune pentru „Cleo” fiind să se transfere în zona Golfului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Keșeru a mai jucat în 2015 în Qatar la Al Gharafa.

Jean Vlădoiu și fostul său coechipier de la FCSB, Andrei Prepeliță, au încercat să îl ajute pe Keșeru și ar fi dorit să joace până în vară sub formă de împrumut la Pitești:

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Keșeru. Îl cunosc foarte bine pe Claudiu și mi l-am dorit la Pitești. Din păcate el a jucat deja la două echipe. L-am fi vrut doar împrumut până în vară, ne-ar fi ajutat foarte mult. Nu ne permitem noi un transfer definitiv. Nu poate să vină nici din vară la noi. N-a vrut”, a declarat Jean Vlădoiu în exclusivitate pentru FANATIK.

Jean Vlădoiu îi bate obrazul lui Becali pentru modul în care îl tratează pe Keșeru: „Îi folosim numai când avem nevoie, apoi ne batem joc”

Jean Vlădoiu îi ia apărarea lui Claudiu Keșeru, despre care Gigi Becali spune că „nu mai poate” și îl lasă la fiecare meci pe banca de rezerve: „Așa ne comportăm noi cu jucători care sunt la final de carieră și nu ne mai aduc bani în vistieria clubului. Îi folosim numai când avem nevoie de ei. După aceea… ne batem joc de ei. Nu mai poate pleca până în vară. 

ADVERTISEMENT

Eu am discutat cu el. Am înțeles că așteaptă ceva din Franța. Știu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuțile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB și chiar îmi pare rău pentru situația în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu în exclusivitate pentru FANATIK.

Claudiu Keșeru vrea să își încheie cariera în Franța

Claudiu Keșeru a fost transferul verii în Casa Pariurilor Liga 1, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, însă veteranul FCSB a fost criticat periodic de patron, mai ales că are un salariu pe măsură, de 25.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

După doar zece luni la FCSB, Keșeru își dorește să se întoarcă în fotbalul francez, unde s-a consacrat ca jucător. Produs al fotbalului bihorean, atacantul se transfera în august 2003 la Nantes pentru 300.000 de euro, la nici 18 împliniți, fără ca măcar să joace un meci în Liga 1.

În șapte ani la Nantes, atacantul a evoluat în 97 de meciuri pentru „canari” și a reușit să marcheze 16 goluri. Între 2007 și 2009 a fost împrumutat la FC Libourne și Tours, unde a jucat 29 de meciuri (18 goluri) și a avut evoluții foarte apreciate. În 2009 este înprumutat din nou la Angers, în liga a doua franceză, unde cunoaște cea mai bună perioadă din carieră, iar din 2010 își încheie contractul cu Nantes. În patru ani la Angers, Keșeru a jucat 124 de meciuri și a înscris nu mai puțin de 42 de goluri, ceea ce l-a readus în atenția cluburilor din Ligue One.

La Bastia în Ligue 1, Keșeru joacă 16 meciuri și reușește un gol și două asissturi, la care se adaugă alte două partide în Cupa Ligii și o pasă decisivă. Keșeru are astfel o carte de vizită excelentă în fotbalul francez și nu este deloc o surpriză că își dorește să își încheie cariera în Franța.

  • 10 ani a jucat Claudiu Keșeru în Franța la 5 cluburi: Nantes, FC Libourne, Tours, Angers și Bastia
  • 8 goluri și 6 pase decisive în 21 de meciuri are Keșeru în acest sezon la Ludogorets și FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT