Sport
notix pixel id

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu vor să plece în iarnă de la FCSB! Atacantul își caută echipă. Exclusiv

Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu vor să părăsească FCSB în această iarnă. Din informaţiile FANATIK, atacantul caută variante în zona arabă, pentru a putea fi legitimat la a treia echipă în acest sezon.
28.11.2021 | 23:57
Claudiu Keșeru și Constantin Budescu vor să plece în iarnă de la FCSB! Atacantul își caută echipă. Exclusiv
Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru, la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Plecarea lui Edi Iordănescu lasă urme la FCSB şi nu toţi jucătorii roş-albaştrilor suportă situaţia actuală, în care patronul Gigi Becali conduce tot. Din informaţiile FANATIK, doi dintre cei mai experimentaţi jucători de la FCSB vor să plece în iarnă.

Claudiu Keșeru și Constantin Budescu vor să plece în iarnă de la FCSB!

FANATIK a anunţat că atacantul Claudiu Keşeru lipseşte din derby-ul cu Universitatea Craiova din cauza unei accidentări, însă vârful venit în vară de la Ludogoreţ nu mai vrea să continue şi din iarnă alături de roş-albaştri.

Atacantul este sătul de intervenţiile lui Gigi Becali în viaţa echipei şi vrea să plece în perioada de mercato din iarnă. Keşeru îşi caută un contract în zona arabă, pentru că a fost deja legitimat de două ori în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Keşeru nu mai poate juca în Europa în acest sezon! Îşi caută în contract în Golf

Keşeru a jucat trei meciuri pentru Ludogoreţ 2 înainte să fie transferat de FCSB, pe data de 31 august. Conform regulamentelor, atacantul nu mai are voie să joace la o a treia echipă într-un sezon competiţional, astfel că, teoretic, ar trebui să rămână până în vară la FCSB.

Numai că în zona arabă nu există acest regulament şi Keşeru ar putea fi legitimat de un club din zona Golfului. Atacantul în vârstă de 34 de ani cunoaşte fotbalul din Golf după ce a evoluat la Al Gharafa.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu vrea să plece şi el în iarnă!

Un alt jucător pe picior de plecare de la FCSB este Constantin Budescu. O lovitură pe piaţa transferurilor în această vară pentru Gigi Becali, relaţiile dintre patron şi mijlocaş s-au răcit după ieşirile publice ale latifundiarului.

De altfel, criticile la Constantin Budescu l-au deranjat şi pe fostul antrenor, Edi Iordănescu, cel care i-a trimis o notificare patronului prin intermediul avocatului, pentru a-l informa despre clauza de reziliere unilaterală în cazul în care echipa şi jucătorii sunt criticaţi în public:

ADVERTISEMENT

“Budescu, ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, o să-l iau pe el și-i dau 100.000 pe lună. El vrea să dea recital de exterioare, nu să joace. El vrea să-l laude comentatorii la televizor? Pe mine mă interesează de exterior? Joacă, bă, fotbal, serios”, au fost cuvintele patronului după remiza cu Voluntari.

Mijlocaşul a fost mai mult rezervă de la revenirea la FCSB!

Chiar dacă fotbalistul a spus că a vorbit cu Gigi Becali şi este în regulă situaţia dintre ei, Budescu nu este mulţumit la FCSB. Mijlocaşul a fost mai mult rezervă în cele 9 meciuri pe care le-a disputat pentru roş-albaştri şi vrea să plece, la rândul lui, în iarnă.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Gigi Becali nu se va împotrivi acestor mutări, în condiţiile în care vorbim despre doi jucători cu salarii foarte mari. De altfel, la începutul lunii noiembrie, latifundiarul chiar a vorbit de plecarea lui Budescu în vară, din cauza salariului:

”Budescu o să plece la vara, vedem cine mai pleacă, scăpăm de salarii mari. Vedem ce bani mai luăm după Moruțan, să ne ajungă să nu mai dau bani de la mine. Nu e vorba de Budescu aici, mă refer la cheltuieli”.

ADVERTISEMENT

Keşeru şi Budescu, printre cei mai bine plătiţi de la FCSB!

Claudiu Keşeru câştigă 25.000 de euro lunar, în timp ce Constantin Budescu are o leafă de 20.000 de euro lunar. Cei doi au contracte cu FCSB care expiră în vara anului 2023.

  • 34 de ani are Claudiu Keşeru
  • 1.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik