Life

Cleopatra Stratan a răbufnit! Edward Sanda, pus la zid: „Te vaiți întruna, la orice”

Edward Sanda a reușit să o enerveze pe Cleopatra Stratan la America Express. Ce a făcut-o pe tânăra artistă să răbufnească?
05.11.2023 | 09:43
Cleopatra Stratan a rabufnit Edward Sanda pus la zid Te vaiti intruna la orice
Cleopatra Stratan, nervoasă pe Edward Sanda la America Express. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

America Express a început să creeze tensiuni între echipe, iar afectați sunt și Cleopatra și Edwuard Sanda. Deja criticat de public, care consideră că nu-și dă interesul, artistul a reușit să-și supere și soția.

Cleopatra Stratan, supărată pe Edward Sanda la America Express

America Express nu este deloc o competiție ușoară și, uneori, se întâmplă ca publicul să-i vadă pe concurenți în ipostaze la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Încă de la început, Edward Sanda a fost criticat de cei de acasă pentru că nu este suficient de implicat.

ADVERTISEMENT

Și ei au recunoscut într-un interviu recent că nu s-ar mai întoarce într-o asemenea competiție. Din America au revenit așa cum au plecat, împreună, dar asta nu înseamnă că nu au existat tensiuni.

În ediția America Express difuzată sâmbătă, 4 noiembrie 2023, telespectatorii au putut să o vadă pe Cleopatra Stratan vizibil iritată de atitudinea pe care Edward Sanda o avea față de tot ce se întâmpla.

ADVERTISEMENT

În timp ce se pregăteau pentru următoarea probă, Edward Sanda a spus că are nevoie de o pauză și că nu mai vrea să se antreneze, pentru că „nu mai avea chef” să stea în soare și să se chinuie.

„Mai ușor, că vii spre mine. Să nu ne lovim la ochi, la cap, la ceva. Mă plictisisem, deja eram bătut de soare rău în cap și nu mai aveam niciun chef (…) Nu mai aveam chef de niciun băț. Chiar de nimic nu mai am chef”, a spus Edward Sanda la America Express, citat de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și-a pus soțul la punct: „Te vaiți întruna”

Cleopatra Stratan nu a fost prea încântată de cuvintele lui Edward Sanda și i-a spus că nu-și da deloc interesul. Iar după ce au exersat, discuția a continuat și l-a certat pe soțul său că nu depune niciun efort pentru a ieși din zona de confort și că asta i-ar putea face să piardă competiția.

„Sunt curioasă pe ce loc plecăm mâine (…) Cum să nu te intereseze, mai ales că ai imunitatea? Cum să nu te intereseze? Iar se văita, iar nu era nimic bine, iar avea o problemă. Sunt punctul tău forte…văicăreala și foamea.

ADVERTISEMENT

Ți-e prea cald, ți-e totuna, ți-e prea frig, ți-e totuna, nu te interesează când plouă, nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent (…) Nu-ți place nimic. Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri și ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, i-a spus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda la America Express.

ADVERTISEMENT