Life

Cleopatra Stratan, așa cum nu ai mai văzut-o. Soția lui Edward Sanda s-a transformat într-o divă

Cleopatra Stratan nu mai este un copil și are grijă să demonstreze în fiecare zi acest lucru. Ce schimbare radicală și-a făcut.
09.04.2023 | 09:45
Cleopatra Stratan asa cum nu ai mai vazuto Sotia lui Edward Sanda sa transformat intro diva
Cleopatra Stratan, schimbare radicală de look. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan nu mai este copilul care îi cânta lui Ghiță. Soția lui Edward Sanda s-a transformat într-o femeie care știe ce vrea și are grijă să demonstreze zilnic acest lucru. Recent, a renunțat și la imaginea de fetiță inocentă, cu chip angelic, și a optat pentru ceva mai îndrăzneț.

Schimbare radicală pentru Cleopatra Stratan. Cum arată acum artista

Probabil că există puțini oameni care să nu și-o amintească pe Cleopatra Stratan în videoclipul piesei Ghiță. Micuța cu ochelari mari de soare și rochie cu buline, care căra după ea un geamantan imens, a cucerit inimile tuturor.

ADVERTISEMENT

Dar fetița de atunci a crescut, iar acum vorbim despre o femeie în toată regula. Cleopatra Stratan are 20 de ani în prezent și de aproape doi ani este căsătorită cu Edward Sanda. Cu toate acestea, în general, artista și-a păstrat imaginea inocentă.

De cele mai multe ori, cântăreața apare în spațiul public cât se poate de naturală, cu un machiaj subtil și ochelari de vedere. Din când în când, însă, soția lui Edward Sanda își uimește fanii cu câte o schimbare radicală de look.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Cleopatra Stratan a publicat în mediul online mai multe fotografii în care este transformată total. O echipă de profesioniști s-au ocupat de imaginea artistei, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Ce părere au avut fanii despre transformare vedetei

Astfel, vedeta care are deja și propria afacere a apărut cu un machiaj care i-a pus trăsăturile în valoare, atât ochii, cât și buzele, iar părul a întregit întregul ansamblu. În fața camerei, artista a adoptat o atitudine de divă.

ADVERTISEMENT
cleopatra stratan
Așa arată Cleopatra Stratan după transformarea uluitoare.
Foto: Instagram

Cleopatra a pozat ca atare, emanând senzualitate și feminitate prin toți porii. Cu toate acestea, părerile fanilor au fost împărțite. În timp ce unii au avut numai cuvinte de laudă, alții au considerat că este prea mult și ca arată mai bine naturală.

„Iubesc transformarea. Cu și fără ochelari arăți spectaculos”, „Absolut superbă”, „Wow”, sunt o parte din comentariile pozitive pe care vedeta le-a primit de la publicul său din mediul online.

ADVERTISEMENT

„Hmm, nu. Ești prea frumoasă naturală. Machiajul ăsta strică tot”, „Dacă e după gustul personal, îmi placi mai mult în ipostaza cu ochelari”, „Arăți mai bine fără machiaj”, „Nu te duce în direcția asta. Ești frumoasă, dar nu exagera”, i-au transmis alte câteva persoane.

ADVERTISEMENT