Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de la căsătorie. Cum au sărbătorit această zi specială

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de la căsătorie. Cum au sărbătorit cei doi această zi specială și ce mesaje și-au transmis unul altuia?
16.08.2022 | 10:40
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au implinit un an de la casatorie Cum au sarbatorit aceasta zi speciala
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de când s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au sărbătorit un an de la căsătorie și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Amândoi și-au transmis unul altuia câte un mesaj de dragoste cu această ocazie specială.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de la căsătorie

Pe 14 august s-a împlinit un an de când Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un pas foarte important în relația lor, și anume cununia civilă. O săptămână mai târziu, cei doi s-au cununat și religios.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au marcat prima aniversare a căsătoriei printr-o ieșire la un restaurant luxos din Capitală.

“1 an de când am spus ‘Da’! Te iubesc infinit, regina mea! 1 an plin de trăiri și sentimente unice! Mulțumesc că exiști în viața mea în fiecare zi!”, a fost mesajul lui Edward Sanda pentru partenera lui de viață, postat pe Instagram.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Cleopatra Stratan a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei, exprimându-și sentimentele sincere față de acesta.

“Te iubesc dintotdeauna pentru totdeauna! Astăzi împlinim 1 an de când ne-am unit oficial destinele!”, a scris cântăreața în dreptul unei fotografii din ziua nunții.

ADVERTISEMENT
Cleopatra Stratan și Edward Sanda
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au împlinit un an de căsnicie. Sursa foto: Instagram

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit în octombrie 2020, chiar în ziua în care artista și-a sărbătorit majoratul.

Cântăreața avea 18 ani, iar partenerul ei 23 de ani atunci când au făcut pasul cel mare, în vara anului trecut. Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, doar apropiații fiind alături de ei.

ADVERTISEMENT

Cum reușesc Cleopatra Stratan și Edward Sanda să nu se certe niciodată

Recent, Cleopatra Stratan a dezvăluit care este secretul căsniciei fără certuri cu Edward Sanda. Deși sunt căsătoriți de un an, cei doi nu au avut conflicte până acum datorită faptului că discută deschis despre orice problemă.

Fiica lui Pavel Stratan a spus că ea și soțul ei se așază și discută calm despre orice. În acest fel evită discuțiile tensionate și rezolvă orice problemă.

În plus, amândoi sunt foarte calmi în momentele tensionate, după cum a recunoscut tânăra cântăreață.

“Noi suntem doi oameni extrem de calmi în momente tensionate. Nu ne certăm niciodată, pentru că știm că nu rezolvăm nimic.

Când vine o problemă ne așezăm și discutăm. Îmi place că e la fel de copilăros ca mine.”, a povestit Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT