Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt tot mai aproape de ziua în care își vor uni destinele pentru totdeauna, după ce toamna trecută s-au logodit.
12.08.2021 | 13:11
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au stabilit data nuntii Cand va avea loc marele eveniment
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste dintre cei doi tineri este una sinceră și pură, dovadă că au stabilit deja data nunții. Și este mai aproape decât ai fi crezut, chiar peste câteva zile.

Cântăreața din Republica Moldova a dezvăluit când va avea lor marele eveniment chiar în mediul online, unde a lansat o piesă nouă alături de cel care-i va deveni soț.

ADVERTISEMENT

Mai exact, adolescenta de 18 ani și partenerul ei de viață, Edward Sanda, (24 de ani) se vor căsători peste numai două zile, pe 14 august, fără să ofere prea multe detalii despre locație.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, detalii despre nuntă. Ceremonia va fi organizată peste câteva zile

Cleopatra Stratan a îmbrăcat deja rochia de mireasă, asta pentru că a lansat o melodie care reflectă povestea de dragoste din ea și Edward Sanda.

ADVERTISEMENT

Videoclipul piesei este unul cu totul special, care demonstrează cât se poate de clar dragostea care dăinuie între cei doi artiști, deși au vârste foarte fragede.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent.

ADVERTISEMENT

Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

În ceea ce privește nunta celor doi tineri, aceștia vor avea aproape familia și prietenii apropiați, dar nu și o pereche de nași, lucru ieșit de comun într-o astfel de situație.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda a încercat să lămurească acest lucru precizând că au prieteni foarte buni care îi susțin și care le sunt aproape în ziua cea mare din viața lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, îmbrăcați de nuntă
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, îmbrăcați de nuntă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cleopatra Stratan și Edward Sandu, de la prieteni la soț și soție

Cei doi tineri se cunosc de ani buni, dar au început să fie un cuplu în urmă cu aproximativ un an și jumătate. Au fost prieteni la început, au colaborat la mai multe piese și apoi dragostea a ieșit la iveală.

Edward Sanda vorbește despre o conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun între el și cea care îi va deveni soție pe 14 august 2021.

Cântăreții se înțeleg foarte bine și simt că sunt făcuți unul pentru altul, de aceea și-au dorit atât de mult să se căsătorească și să locuiască împreună.

ADVERTISEMENT