Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți de marele pas. Când va avea loc nunta

04.12.2020 | 12:02
Cleopatra Stratan si Edward Sanda pregatiti de marele pas Cand va avea loc nunta
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan (18 de ani) și Edward Sanda (23 de ani) sunt pregătiți să facă marele pas legat de povestea lor de dragoste, fiind mai deciși ca oricând să pășească în fața altarului pentru a fi uniți și în fața lui Dumnezeu. 

Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în vară, chiar în ziua majoratului tinerei artiste, în prezent lucrând la planurile pentru nuntă. Cântăreții au stabilit să se cunune după ce trece pandemia de coronavirus, așadar anul viitor vor deveni soț și soție.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Pavel Stratan și iubitul ei au demonstrat că sunt pregătiți să se căsătorească, știind deja și cine le vor fi nași spirituali. Este vorba de comediantul Dan Badea și soția acestuia, Cleopatra Stratan și Edward Sanda fiind văzuți adesea în compania lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de nuntă. Când este programată ceremonia

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Lucrurile sunt mult mai serioase decât s-ar fi așteptat fanii celor doi artiști, aceștia vorbind inclusiv despre copii. Cântăreții sunt foarte tineri, însă își doresc foarte mult să devină părinți, mărturisind că vor să aducă pe lume un singur urmaș.

Cleopatra Stratan nu se grăbește însă să devină mamă prea curând, ci mai degrabă undeva în următorii 5 ani, așadar internauții pot sta liniștiți în perioada următoare pentru că tânăra nu dispare de pe scena muzicală pentru a fi casnică.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată, atât eu cât și părinții mei ne ocupăm de creșterea surioarei mele. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a mai spus Edward Sanda, mai arată sursa citată.

Îndrăgostiții își fac adesea declarații pe rețelele de socializare, acolo unde nu-și ascund sentimentele de iubire. Cântăreața din Republica Moldova este convinsă că artistul este sufletul ei pereche, motiv pentru care nu ezită să-i spună asta în fel și chip.

ADVERTISEMENT

„Tot ce înseamnă TU mă face să trăiesc!?❤️?”, scrie Cleopatra Stratan în dreptul unei imagini cu Edward Sanda, în timp ce răspunsul tânărului este unul pe măsură. „Sensul vieții mele ești TU! ❤️???”, este replica cântărețului.

ADVERTISEMENT