Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele dezvăluiri după ce s-au întors de la America Express: “A fost foarte greu”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut primele dezvăluiri despre America Express. Cei doi au revenit în țară după filmări.
18.07.2023 | 19:22
Cleopatra Stratan si Edward Sanda primele dezvaluiri dupa ce sau intors de la America Express A fost foarte greu
Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac echipă la America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac echipă la noul sezon America Express și au făcut primele dezvăluiri. Filmările s-au terminat recent, iar concurenții s-au întors în țară.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele dezvăluiri după ce s-au întors de la America Express

Filmările pentru America Express au ajuns la final, iar concurenții au revenit în România. Aceștia vor putea fi văzuți pe micile ecrane abia după câteva luni.

ADVERTISEMENT

Printre echipele din noul sezon se numără și cea formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda, care au vorbit despre experiența lor în această competiție.

Pe rețelele sociale, Cleopatra Stratan a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri. Internauții au fost curioși să afle cum a fost la America Express pentru ea și soțul ei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a recunoscut că nu a mai trăit ceva asemănător până acum și că au fost momente dificile, dar și frumoase pe parcursul competiției. Acest sezon s-a filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

“A fost o experiență mixtă pe care nu am mai trăit-o nicăieri și cu siguranță nu o voi mai trăi! A fost foarte greu, dar și frumos în unele momente, super funny de multe ori și unele clipe pline de emoție. Le veți vedea și simți pe toate odată cu noi, din toamnă”, a spus artista pe Instastory.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a mai spus că, pentru ea, cea mai bună parte din toată această experiență a fost faptul că a trăit-o alături de partenerul ei. Cei doi au avut și momente în care s-au distrat de minune. Această experiență i-a apropiat și mai mult.

Cleopatra Stratan America Express
Cleopatra Stratan a vorbit despre America Express. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce a spus Edward Sanda după participarea la emisiune

Edward Sanda a vorbit și el despre experiența America Express, care i s-a părut a fi una interesantă pentru el. De asemenea, artistul a recunoscut că i-a fost foarte dor de casă cât a fost plecat.

ADVERTISEMENT

“A fost o experiență interesantă. Mai multe nu vă spun, o să vedeți când se va difuza emisiunea, dar vă mulțumesc că ați fost activi aici. Mi-a fost dor de tot, dar mă bucur că ne-am întors cu bine. A fost o experiență foarte interesantă!”, a spus partenerul de viață al Cleopatrei Stratan, în mediul online.

Printre cele nouă echipe se numără cele formate din comedianții Ionuț Rusu & George Tănase, Romică Țociu & fiul său, Cătălin, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu și Iulia Albu & iubitul ei, Mike.

Alte echipe care participă la reality show sunt Antoneta & Ada Galeș, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu și jurnalistele Iuliana Pepene & Sonia Simionov.

ADVERTISEMENT