Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor să devină părinți? Reacția artistei după zvonurile din spațiul public

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de ceva timp și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mulți se întreabă însă când își vor mări cei doi familia.
02.03.2023 | 16:49
Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor sa devina parinti Reactia artistei dupa zvonurile din spatiul public
Vor să devină Cleopatra Stratan și Edward Sanda părinți? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan are doar 20 de ani, însă vârsta nu a împiedicat-o să facă pasul cel mare. Artista s-a căsătorit cu iubitul ei, Edward Sanda, în 2021, pe când avea doar 19 ani, iar cei doi sunt mai fericiți ca oricând. Petrec timp împreună și de asemenea, se înțeleg de minune.

Vor să devină Cleopatra Stratan și Edward Sanda părinți?

Având în vedere că lucrurile merg bine pentru amândoi, mulți se întreabă când vor alege cei doi artiști să devină și părinți. De asemenea, ultimul mesaj publicat de Edward Sanda pe contul de socializare i-a pus pe gânduri pe mulți internauți.

ADVERTISEMENT

Mai exact, cei doi parteneri au avut parte de o cină în familie, iar Edward Sanda a distribuit pe contul de socializare o imagine alături de soția sa, dar și sora lui, care evident a generat un val de controverse online. În dreptul imaginii, artistul a pus descrierea ”Hai că ne-ar sta bine”.

Evident, imaginea a adunat un val de aprecieri, dar și de comentarii. Mulți s-au întreabă dacă nu cumva artistul a vrut să transmită un mesaj indirect și să confirme faptul că soția sa ar fi însărcinată. De cealaltă parte, alți fani ai cuplului au luat în calcul scenariul în care cei doi își doresc să devină părinți.

ADVERTISEMENT

Au urmat și alte întrebări din partea fanilor, iar Cleopatra Stratan a decis să nu mai lase loc de interpretări și să clarifice întreaga situație. Deși cei doi soți se înțeleg de minune, artista spune că este mult prea devreme pentru a vorbi despre un copil.

Mai exact, Cleopatra Stratan spune că ea și Edward Sanda își doresc copii, însă nu prea curând și nici nu au de gând să programeze acest lucru. De asemenea, artista a mai adăugat că amândoi își doresc să mai copilărească și de abia apoi să vină și responsabilitățile.

ADVERTISEMENT

Ce spune Cleopatra Stratan despre un copil

Deși s-au căsătorit de nici măcar doi ani de zile, Eward Sanda și Cleopatra Stratan își doresc să evolueze în carieră, să mai călătorească și de abia apoi să ia în calcul mărirea familiei. Până atunci, cei doi se bucură unul de celălalt.

“Ne dorim copii, dar vrem să fie când vrea Dumnezeu! Adică nu ne grăbim în sensul acesta și nici nu vrem să îl programăm. Vrem să mai copilărim și noi un pic. Abia ne-am căsătorit și vrem să mai avem timp pentru noi, să mai călătorim și să ne ocupăm de ce avem noi de făcut. Când o simțim noi că e momentul să fim părinți o să fim”, le-a mărturisit Cleopatra Stratan, fanilor săi.

ADVERTISEMENT

De asemena, contactată de wowbiz.ro, ea a mai adăugat că Ewdard Sanda a făcut o glumă la postarea respectivă și că nicidecum cei doi nu iau în calcul o astfel de alegere importantă atât de devreme. ”Ce o să fie și dacă o să vrea Dumnezeu, atunci o să fim părinți, dacă nu nu”, a mai adăugat artista, pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT