News

Clienții unui bar din Dolj, amenințați cu pistolul de un bărbat. Ce au mai găsit polițiștii asupra agresorului

Un bărbat a amenințat cu pistolul clienții unui bar din Dolj. FANATIK vă spune ce au mai găsit polițiștii asupra individului
04.08.2021 | 16:25
Clientii unui bar din Dolj amenintati cu pistolul de un barbat Ce au mai gasit politistii asupra agresorului
ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 august. Oamenii legii au fost anunțati prin apel la 112, în jurul orei 23:40.

La fața locului s-a deplasat un echipaj, iar, după ce s-a confirmat că fapta era reală, au fost chemate întăriri. Individul a încercat să fugă, însă nu a avut succes.

ADVERTISEMENT

Clienții unui bar din Dolj, amenințați cu pistolul de un bărbat. Ce au mai găsit polițiștii asupra agresorului

„Deplasați-vă urgent la barul din localitatea Basarabi! Se pare că un bărbat amenință mai multe persoane cu un pistol!”, li s-a transmis de la dispecerat polițiștilor.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că infracțiunea era în plină derulare: „au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol”.

ADVERTISEMENT

La vederea polițiștilor, individul a fugit către o stradă din localitate. Oamenii legii au pornit pe urmele acestuia.

Agresorul a fost prins și imobilizat. Ulterior, acesta a fost condus la secție, pentru cercetări. S-a constatat că este cetățean român, dar are domiciliul în Franța. Surprizele abia acum aveau să înceapă.

ADVERTISEMENT

Între bunurile bărbatului, au fost găsite mai multe arme, substanțe chimice sau cătușe: „în urma controlului corporal al bărbatului, a fost găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, despre care acesta a declarat că l-ar fi cumpărat din Franţa, precum şi o borsetă, în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe”.

„Totodată, în apropiere, poliţiştii au descoperit un rucsac, despre care bărbatul a declarat că i-ar aparţine, în care poliţiştii au găsit o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe și într-un sac menajer au fost găsite 4 recipiente cu capacitatea de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice,” a transmis IPJ Dolj, printr-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Care a fost motivul pentru care a amenințat oamenii

Potrivit anchetatorilor, agresorul a mers la barul respectiv pentru a afla informații despre fiica patroanei. Bărbatul ar fi avut o relație de concubinaj cu femeia de 33 de ani.

A avut, în schimb, o discuție cu mama femeii, proprietarul barului. În urma acesteia a devenit agresiv și a amenințat-o atât pe ea, cât și pe ceilalți oameni prezenți.

Mai mult, „din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi folosit pistolul înainte de a pătrunde pe terasa barului, la aproximativ 50 de metri de locația respectivă  fiind găsit un tub cartuș,” au anunțat polițiștii.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată. El va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT