News

Clipe de coșmar într-o biserică din Botoșani. O femeie a murit în timpul slujbei

Momente șocante pentru credincioșii care au participat recent la o slujbă religioasă organizată într-o biserică din județul Botoșani.
25.10.2022 | 07:21
Clipe de cosmar intro biserica din Botosani O femeie a murit in timpul slujbei
O femeie în vârstă de 78 de ani a murit într-o biserică din județul Botoșani. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 78 de ani a murit în biserică, în timpul slujbei de duminică dimineața. Septuagenarei i s-a făcut rău și a leșinat, iar până la sosirea medicilor a decedat.

Scene șocante într-o biserică din județul Botoșani

Potrivit jurnaliștilor de la botosaninews.ro, femeia venea constant la biserică și cei care au cunoscut-o știau că are mai multe probleme de sănătate. Când a leșinat, ceilalți credincioși au sunat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea și au fost nevoiți să constate decesul. Ulterior, la biserica din comună a ajuns și un echipaj de poliție, iar trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat pentru efectuarea autopsiei.

Altfel, amintim că la începutul anului, o femeie s-a prăbușit într-o biserică din municipiul Botoșani, în timp ce participa la slujba religioasă.

ADVERTISEMENT

Ceilalți credincioși au solicitat imediat intervenția medicilor, care odată sosiți la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare. Din fericire, eforturile lor au avut efect și vârstnica a fost transportată la spital.

Norocul unei femei care a leșinat în biserică

Conform jurnaliștilor botoșăneni, episodul a fost consemnat într-o biserică situată pe bulevardul Mihai Eminescu. La acea vreme s-a aflat că femeia avea 70 de ani.

ADVERTISEMENT

Când a observat că enoriașa a căzut secerată, preotul a sunat la 112. Din întâmplare, la slujbă participa o asistentă din cadrul UPU-SMURD, care a început imediat manevrele de resuscitare.

A fost aplicat protocolul medical de urgență, pe lângă masajul cardiac fiind administrate și șocuri electrice cu ajutorul defibrilatorului.

ADVERTISEMENT

Din fericire, pacienta și-a revenit după al treilea şoc electric administrat cu aparatul de defibrilare, iar după ce a fost stabilizată, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati”, preciza la acea vreme medicul Cristian Simionescu, de la SJA Botoșani.  Ulterior, femeia a fost diagnosticată cu bloc atrioventricular total.

ADVERTISEMENT