Life

Clipe grele pentru Andra. Fratele și cumnata artistei au fost infectați cu Covid-19

03.12.2020 | 20:14
Clipe grele pentru Andra Fratele si cumnata artistei au fost infectati cu Covid19
ADVERTISEMENT

Andra trece prin clipe grele după ce fratele său, Săndel Mihai, și cumnata au fost diagnosticați cu noul tip de coronavirus la scurt timp după ce au participat la filmările pentru un show TV care va fi difuzat de Revelion. 

Starea de sănătate a lui Săndel Mihai și a soției acestuia, Aurora, este una foarte bună, având o formă ușoară a bolii. Interpreții de muzică populară nu știu exact de unde au luat virusul din China, perioada aceasta aflându-se în izolare departe de băiețelul lor.

ADVERTISEMENT

Rudele renumitei jurate de la „Românii au talent” au mărturisit că primele simptome pe care le-au simțit au fost lipsa gustului și mirosului, cumnata Andrei precizând că au respectat măsurile de protecție, dar cu toate acestea s-au îmbolnăvit.

Andra, momente grele. Fratele și soția acestuia au noul tip de coronavirus

„Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură.

ADVERTISEMENT

În București l-am luat, nu pot să zic că de la filmări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat cumnata Andrei, Aurora Mihai, pentru starpopular.ro.

De asemenea, Aurora Mihai a mai declarat că de la apariția coronavirusului pe teritoriul țării noastre s-a ferit să intre în contact cu rudele și prietenii apropiați, motiv pentru care nici măcar nu și-a vizitat părinții sau socrii.

ADVERTISEMENT

Cumnata artistei Andrei a avut emoții în privința virusului din China pentru că Săndel suferă și de astm, boală care îl pune pe lista persoanelor vulnerabile la COVID-19. Cei doi soți sunt izolați în apartamentul părinților cântăreței, băiețelul rămânând în grija acestora din urmă.

„Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul.

ADVERTISEMENT

Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toți artiștii, am zis să mergem și noi,”, a completat Aurora Mihai, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT