Life

Clipe grele pentru Dani Mocanu, aflat în arest la domiciliu. Mama artistului a ajuns pe mâna medicilor

Mama artistului Dani Mocanu a ajuns pe masa de operație, iar el nu i-a putut fi alături. Manelistul se află în arest la domiciliu.
14.01.2023 | 13:48
Clipe grele pentru Dani Mocanu aflat in arest la domiciliu Mama artistului a ajuns pe mana medicilor
Mama lui Dani Mocandani mocanuu s-a operat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor sale cu legea, Dani Mocanu este un familist convins și îi pune mereu pe cei dragi pe primul loc. De curând, manelistul a trecut prin momente dificile, după ce mama sa a ajuns pe mâna medicilor, iar el nu i-a putut fi alături.

Dani Mocanu a trecut prin momente grele. Mama lui a fost operată

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu, după ce a fost implicat într-un scandal de proporții. Cu toate acestea, își vede în continuare de viață, face muzică și filmează videoclipuri chiar în propria casă. 

ADVERTISEMENT

Totuși, există momente în care problemele cu legea îl aduc în situații grele și din punct de vedere emoțional. În urmă cu trei săptămâni, mama cântărețului a ajuns la spital, în Turcia, acolo unde a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului.

Conform Spy News, chiar dacă a trecut mai puțin de o lună de la operație, femeia care i-a dat viață manelistului a început deja să scape de kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

Operația a reușit, iar mama lui Dani Mocanu se simte bine, mai ales că a slăbit deja 16 kilograme, ceea nu poate decât să o bucure.

Totuși, procesul de recuperare durează până la 9 luni, iar persoanele care trec printr-o astfel de procedură trebuie să respecte un regim alimentar strict. Momentan, mama manelistului poate consuma numai sucuri, bogate în vitamine și proteine.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu și-a distrus bolidul de lux

De curând, Dani Mocanu s-a filmat în timp ce își vandaliza bolidul de lux, în valoare de 200.000 de euro. El a făcut acest lucru după ce a acceptat o provocare pe TikTok.

Dani Mocanu și-a lovit mașina cu toporul  de mai multe ori, la cererea lui George Pian, care s-a aflat la rândul său, în trecut, în pielea artistului.

ADVERTISEMENT

„M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral”, a afirmat Dani Mocanu, conform WoWbiz.

ADVERTISEMENT