Life

Dani Mocanu, viral după ce a ajuns în arest la domiciliu. Unde a apărut manelistul: “Respectaţi legile, da?”

Dani Mocanu e activ de când se află în arest la domiciliu. Unde a fost surprins manelistul care este acuzat de tentativă de omor.
14.09.2022 | 23:09
Dani Mocanu viral dupa ce a ajuns in arest la domiciliu Unde a aparut manelistul Respectati legile da
Dani Mocanu, activ de când e în arest la domiciliu. Unde a fost surprins manelistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere a ajuns viral pe rețelele de socializare după ce în ultima perioadă nu a mai avut voie să părăsească locuința. Unde a apărut manelistul care are probleme cu legea și de cine a fost însoțit.

Dani Mocanu, activ de când e în arest la domiciliu. Unde a fost surprins manelistul

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu după ce a snopit în bătaie un bărbat într-o benzinărie, dar asta nu-l împiedică să țină legătura cu comunitatea sa de fani. Vedeta le-a arătat internauților că a ieșit din casă.

ADVERTISEMENT

Manelistul s-a întâlnit recent cu avocatul său, cu care a discutat detaliile dosarului care îl privesc direct, în drumul spre casă artistul având și o mică oprire. A ținut neapărat să ia masa în oraș, deși nu are voie să părăsească locuința.

Cu toate acestea a găsit o mică portiță, apărătorul său aducându-i mâncarea direct pe bancheta din spate. Dani Mocanu a filmat totul și a distribuit videoclipul în social media, iar în scurt timp a devenit viral.

ADVERTISEMENT

„Dacă astea sunt legile trebuie să le respectăm. În timp ce domnul avocat și-a comandat ceva să mănânce la masă, eu mănânc aici (n.r. în mașină, pe bancheta din spate). Sănătate, Doamne ajută!

Și vine și desertul acum. Respectați legile, da? Asta este, hai, sănătate, s-avem poftă!”, le-a spus Dani Mocanu fanilor de pe TikTok.

ADVERTISEMENT
@danimocanu10Doamne Ajuta tuturor 🧆🍩🍽♬ sunet original – danielmocanuoficial

Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor

Dani Mocanu a ajuns în arest la domiciliu în urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost prins pe Aeroportul Henri Coadă. Artistul voia să fugă din țară, dar oamenii legii au ajuns înainte de a părăsi România.

De atunci manelistul nu mai are dreptul să iasă din locuință, serbându-și ziua de naștere fără petrecerile fastuoase din anii anteriori. A împlinit recent 30 de ani, singurul cadou pe care spune că și-l dorește este să scape de toate problemele.

ADVERTISEMENT

„Am schimbat prefixul arestat la domiciliu. Cadouri am primit de la Dumnezeu ani al rând… nu am ce să mai cer. Aștept ca atât eu, cât și frații mei să terminăm cu problemele cu legea”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: