Life

Viața e la fel pentru Dani Mocanu și în arest la domiciliu! Produce muzică în continuare și își filmează videoclipurile în garaj

Dani Mocanu produce muzică și din arestul la domiciliu. Cântărețul are un studio performant la el acasă și a transformat garajul în platou de filmare.
20.09.2022 | 23:45
Viata e la fel pentru Dani Mocanu si in arest la domiciliu Produce muzica in continuare si isi filmeaza videoclipurile in garaj
Viața e la fel pentru Dani Mocanu și în arest la domiciliu! Produce muzică în continuare. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dani Mocanu face tot ce poate pentru a se adapta noii situații din viața sa, acesta fiind în arest la domiciliu de o lună. Cântărețul produce muzică și acum!

Viața e la fel pentru Dani Mocanu și în arest la domiciliu! Cu ce se ocupă artistul

Cântărețul de manele este în arest la domiciliu de o lună, după ce oamenii legii au decis acest lucru în cazul bătăii de la benzinăria din Pitești.

ADVERTISEMENT

Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după ce el și alți prieteni au bătut un bărbat până când l-au băgat în spital.

Chiar și așa, manelistul nu a vrut să renunțe la muzică și s-a organizat pentru a putea produce melodii pentru fanii lui chiar și din arestul la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Totuși, cântărețul nu este prea fericit că este nevoit să filmeze în propriul garaj, dar a improvizat și a făcut din acest spațiu al casei sale un adevărat platou de filmări.

„Eu am un studio foarte performant la mine acasă și mă voi desfășura un pic mai greu în ceea ce privește partea de video.

ADVERTISEMENT

O să fiu nevoit să filmez în garaj. Îmi amenajez acolo, am transformat deja garajul în platou de filmări. Asta este …”, a spus Dani Mocanu, la Antena Stars.

Dani Mocanu, declarații din arestul la domiciliu

Dani Mocanu spune că se descurcă bine având în vedere condițiile date, nu este bucuros pentru că este lipsit de libertate, dar este mulțumit pentru că se află lângă cei dragi.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântărețul a mărturisit că copiii lui sunt foarte fericiți că este acasă și se pot bucura mai mult de prezența sa.

„Mă descurc bine, nu pot să zic că foarte bine, pentru că nu e ca și cum ar fi fost să fiu liber, să pot să fac ce vreau, să pot să plec când vreau, dar e ok atât timp cât sunt lângă familia mea.

Pentru copii e un lucru foarte bun că am timp să stau lângă ei. Se bucură foarte mult de prezența mea, le acord toată atenția mea, pentru că așa e normal și oricum, nu am altă soluție în momentele astea.”, a mai declarat manelistul.

ADVERTISEMENT
Tags: