Life

Clipe grele pentru Ioana Tufaru. Prin ce trece fiica Andei Călugareanu

24.10.2020 | 18:58
Clipe grele pentru Ioana Tufaru Prin ce trece fiica Andei Calugareanu
Sursa foto: evzmonden.ro
ADVERTISEMENT

Fiica Andei Călugăreanu este devastată de durere! Ioana Tufaru nu se poate opri din plâns și a postat un mesaj tulburător pe rețelele sociale.

Astăzi este ziua în care îndrăgita artistă Anda Călugăreanu ar fi împlinit 74 de ani, iar fata ei este și acum îndurerată, la aproape trei decenii de la moartea mamei sale, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a scris un mesaj în memoria mamei ei și le-a împărtășit urmăritorilor suferința ei.

Clipe grele pentru Ioana Tufaru. Prin ce trece fiica Andei Călugareanu

Anda Călugăreanu a fost o actriță și cântăreață extrem de apreciată în România, însă viața ei a fost scurtă. A decedat în 1992 la doar 45 de ani, din cauza cancerului pulmonar.

ADVERTISEMENT

Fiica ei, Ioana Tufaru, își amintește în fiecare clipă de cea care i-a dat viață și a ținut să le amintească tuturor de femeia care a fost Anda Călugăreanu.

După ce a murit chiar în brațele soțului ei, fiica artistei a rămas cu un gol imens în suflet și nici acum nu a trecut peste această durere. Ioana Tufaru a postat un mesaj tulburător pe Facebook cu ocazia aniversării de 74 de ani a mamei ei, pe care ar fi vrut cu disperare să o aibă lângă ea.

ADVERTISEMENT

“24 octombrie 1946 – 15 august 1992. Tare aș fi vrut să fii azi cu noi, să-ți cunoști nepotul, să ne fii alături în momentele grele (așa cum sunt convinsă că ai fi făcut-o)… Astăzi ai fi împlinit 74, dar la nici 45, destinul a hotărât altceva pentru tine (din păcate)…

Chiar dacă fizic nu ești lângă noi, îți simțim mereu vie prezența, te rugăm să ne veghezi în continuare, de acolo, din acea lume mai bună, așa cum ai făcut-o și până acum!!!… MAMA… TE IUBESC și NU TE VOI UITA NICIODATĂ! Somn lin, draga mea… Mi-e dor de tine…PREA DOR!!!!”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Anda Călugăreanu a bucurat milioane de români și fani de peste hotare cu performanțele ei artistice. A apărut alături de formația Sincron la ala Palatului în 1965 și a jucat în mai multe filme.

A colaborat mai mult timp cu Cenaclul Flacăra, iar la jumătatea anilor ’70 a descoperit că este pasionată de muzica folk.

Anda Călugăreanu
Anda Călugăreanu, actriță și cântăreață. 1946-1992. Sursa foto: europafm.ro

Ioana Tufaru a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții. A avut probleme cu kilogramele în plus, suferind de obezitate morbidă, însă a reușit să slăbească și să ajungă la o greutate normală. A suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu trei ani, care a ajutat-o să dea jos 75 de kilograme.

În plus, fiica regretatei actrițe are probleme financiare de mai mult timp. Pandemia a înrăutățit lucrurile, mai ales că soțul ei a fost mult timp în șomaj tehnic, iar cei doi au un băiețel de 5 ani, Luca, căruia trebuie să-i asigure traiul.

Gigi Becali i-a asigurat o locuință Ioanei și familiei pentru a-i ajuta cu problemele, iar colegii de la teatru ai Andei Călugăreanu au ajutat-o în trecut cu bani și cu diverse alimente. De când pandemia a făcut ravagii în toată lumea, familia ei este disperată.

ADVERTISEMENT
Tags: