News
notix pixel id

Clipe grele pentru Screech din „Salvați de clopoțel”. Actorul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat

15.01.2021 | 13:43
Clipe grele pentru Screech din „Salvați de clopoțel”. Actorul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în stadiu avansat
Carismaticul actor este internat în spital de mai bine de o săptămână. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood trece prin clipe grele. Dustin Diamond, cunoscut publicului larg în special pentru personajul Screech din serialul „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru.

Potrivit The Independent, medicii au decis să-l interneze de urgență săptămâna trecută, după ce a acuzat dureri la nivelul întregului corp, iar acum așteaptă rezultatele analizelor pentru a ști cu exactitate atât natura bolii, cât și localizarea ei.

Un prieten apropiat a dezvăluit că starului american îi apăruse de ceva timp o umflătură mare pe gât, dar a ezitat să meargă la spital, de teamă că întreaga lume ar fi putut afla de problemele cu care se confruntă.

ADVERTISEMENT

Screech din „Salvați de clopoțel” a ajuns de urgență la spital. Are cancer în stadiul patru

În acest moment, putem confirma că Dustin are cancer. El va dezvălui mai multe informații de îndată ce acestea vor fi disponibile și va ști exact ce tratament trebuie să urmeze.

Vă rugăm să îi respectați intimitatea în aceste momente dificile. Dustin vă mulțumește din suflet pentru energia pozitivă și toate rugăciunile pe care i le transmiteți.

ADVERTISEMENT

Mai avem de făcut foarte multe teste. În acest moment, situația este extrem de gravă, așa că vă rugăm să ne trimiteți în continuare gânduri pozitive și rugăciuni pentru el”, a transmis Roger Paul, managerul actorului de 44 de ani.

Cancer în stadiul patru înseamnă că boala s-a răspândit la alte organe și părți ale corpului. Peste câteva zile, Dustin Diamond ar urma să înceapă chimioterapia.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor american a devenit cunoscut publicului larg în momentul în care i-a dat viață lui Screech, unul dintre protagoniștii serialului „Salvați de clopoțel”.

Chiar dacă personajul nu a apărut în continuarea din 2020, scenariștii au avut grijă să-l menționeze. Dintr-o scenă difuzată chiar în primul episod al noului sezon aflăm că acesta și-a îndeplinit visul de a deveni astronaut pe Stația Spațială Internațională.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri