Life

Clipe grele pentru un actor celebru din Las Fierbinți. „Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine”

Actorul din Las Fierbinți care a primit pe bandă rulantă lovituri din partea destinului. Cât de greu îi este să se recupereze după incidentele suferite
09.12.2023 | 19:43
Clipe grele pentru un actor celebru din Las Fierbinti Am avut 5 accidente de masina oameni care au intrat in mine
Actorul din Las Fierbinți care a trecut prin încercări grele Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite seriale de satiră și comedie din România. De ani de zile, actorii pun un zâmbet pe chipul celor de acasă. Însă, puțini sunt cei care cunosc drama din spatele figurilor celebre.

Costi Diță a primit vești proaste pe bandă rulantă

Las Fierbinți este una dintre producțiile românești cele mai apreciate de către publicul de acasă. Actorii au intrat imediat la inimile fanilor, iar Constantin Diță se numără printre norocosul cu cei mai mulți admiratori.

ADVERTISEMENT

Interpretul lui Ghiță din Las Fierbinți are o poveste de viață uimitoare. În ciuda faptului că pe platourile de filmare are mereu glumele la el, în realitate, a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Recent, colegul de platou al lui Mihai Bobonete a vorbit despre accidentele în care a fost implicat, dar și despre cum anumite probleme de sănătate i-au schimbat viața.

ADVERTISEMENT

Costi Diță nu a trecut prin unul, ci prin cinci accidente și a fost la un pas de tragedie. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, actorul din Las Fierbinți a mai primit și alte lovituri dure din partea destinului.

Actorul din Las Fierbinți este în perioada de vindecare

La scurt timp după accidentele suferite, interpretul lui Giani a aflat că mama lui suferă de cancer. Apoi, după această veste cruntă, lui Costi Diță i-a decedat bunica.

ADVERTISEMENT

Toate accidentele, cinci la număr, au avut loc într-un singur an. Niciunul dintre ele nu a fost provocat de actor, ci au fost doar alți participanți la trafic care au intrat în el.

După ce și-a pierdut bunica și a aflat și de boala mamei, nenorocirile nu au ajuns la final pentru Costi Diță. În urmă cu ceva vreme, actorul a descoperit că suferă de o afecțiune destul de rară și de complicată.

ADVERTISEMENT

În urma efectuării unor controale, colegul lui Bobonete a aflat că se luptă cu o boală de piele, provocată de sindromul burn out. Vestea nu i-a picat bine, însă a început să se vindece.

”Am avut 5 accidente de masină, oameni care au intrat în mine. Descopăr că mama face cancer. La jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicată pe piele.”, a spus Costi pentru click.ro.

Deși a fost copleșit de evenimente nefericite, Diță nu s-a dat bătut. Actorul este în plin proces de vindecare și spune că lucrurile se îndreaptă în direcția bună.

ADVERTISEMENT