Life

Cum a fost un celebru actor din Las Fierbinți aproape să-și piardă viața: “Am luat 16 – 20 de pastile”

Un celebru actor din Las Fierbinți a fost aproape să-și piardă viața. Acesta a combinat, la un moment dat, vinul cu mai multe pastile.
08.12.2023 | 07:16
Cum a fost un celebru actor din Las Fierbinti aproape sasi piarda viata Am luat 16  20 de pastile
Ce a pățit un actor celebru din Las Fierbinți. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, un celebru actor din Las Fierbinți a fost foarte aproape să-și piardă viața. Acesta a combinat alcoolul cu niște medicamente și a ajuns la spital.

Un actor celebru din Las Fierbinți, la un pas să-și piardă viața

Mihai Rait Dragomir, actorul care îl interpretează pe Dorel în serialul Las Fierbinți, a fost la un pas de tragedie după ce a combinat mai mult alcool cu niște pastile.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui podcast, îndrăgitul actor a povestit cum a băut 7 sticle de vin, după care a luat 20 de pastile de Emetiral. Totul s-a întâmplat acum mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavril.

Actorul nu și-a dat seama de cât de multe pastile a luat, așa că a făcut supradoză. Mama actorului i-a dat acestuia pastilele după ce i s-a făcut rău de la mâncare, însă a luat o cantitate cu mult peste cea permisă.

ADVERTISEMENT

“Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de Emetiral.

Că mie maică-mea când mi-a dat Emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu.

ADVERTISEMENT

Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă.

Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi”, a povestit interpretul lui Dorel în podcastul Da Bravo!, găzduit de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut actorul după această întâmplare

Ulterior, Mihai Rait a mers la spital la Hârșova, pentru că simțea că i se răsucea capul. Bunica acestuia l-a văzut și s-a speriat, așa că l-a sunat pe tatăl actorului să-i spună despre starea acestuia.

“Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, ‘ce ai făcut nenorocitule, ai băut’. Zic că mă duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale.

M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul… L-a sunat mamaia pe tata. A zis: ‘vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap’ . M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”, a mai povestit actorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT