News

Clotide Armand a depus plângere penală pe numele consilierilor PSD-PNL. „Ceea ce fac acești incoștienți este abuz în serviciu”

Clotide Armand pornește războiul în instanță cu consilierii PSD-PNL. „Ceea ce fac acești inconștienți se numește abuz în serviciu”
04.03.2024 | 11:46
Clotide Armand a depus plangere penala pe numele consilierilor PSDPNL Ceea ce fac acesti incostienti este abuz in serviciu
Clotide Armand îi acuză pe consilierii PSD și PNL că au sistat continuitatea serviciilor publice / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Primarul Clotide Armand a anunțat, luni, că a depus plângere penală împotriva consilierilor locali ai PSD și PNL pe care i-a calificat drept „inconștienți” pentru că au sistat continuitatea serviciilor publice.

„Ceea ce fac acești inconștienți se numește abuz în serviciu”

Clotide Armand a anunțat că a depus plângere penală pe numele consilierilor locali PSD/PNL pentru că „au sistat intenționat continuitatea serviciilor publice, împotriva legii. „Ceea ce fac acești inconștienți se numește abuz în serviciu”.

ADVERTISEMENT

„Astăzi la ora 10.00 avem ședință de Consiliul Local și vă anunț că deja am depus plângere penală pe numele consilierilor locali PSD PNL pentru că au sistat intenționat continuitatea serviciilor publice – lucru interzis prin lege. Ceea ce fac acești inconștienți se numește abuz în serviciu”, a postat Clotide Armand pe Facebook.

„Coaliția toxică” din Consiliul Local

Clotide Armand a denunțat ceea  numește „coaliția toxică” din Consiliul Local pentru că „a deturnat alte zeci de milioane lei pentru reconstrucția și dezvoltarea Sectorului 1 către interesele de partid, punând astfel în pericol funcționarea administrației locale”.

ADVERTISEMENT

„După ce au tăiat bani de la spitale și i-au dat la Catedrala Mântuirii Neamului (în plină pre campanie electorală), coaliția toxică din Consiliul Local a deturnat alte zeci de milioane lei pentru reconstrucția și dezvoltarea Sectorului 1 către interesele de partid, punând astfel în pericol funcționarea administrației locale”, a scris primarul.

Consilierii PNL/PSD au direcționat zece milioane de lei către Catedrala Mântuirii Neamului în detrimentul reconstrucției școlilor, a mai scris Clotide Armand.

ADVERTISEMENT

„În timp ce noi avem ca prioritate Sănătatea și Educația, consilierii PNL-PSD preferă să direcționeze 10 milioane lei direct către Catedrala Mântuirii Neamului, din Sectorul 5 al Capitalei. Prin mai multe amendamente, coaliția toxică din Consiliul Local a deturnat alte zeci de milioane lei pentru reconstrucția școlilor (ex. Școala din Greenfield) și dezvoltarea Sectorului 1, au tăiat din banii alocați pentru modernizarea drumurilor și de la bazinul olimpic de la Colegiul Tehnic Media către interesele de partid”.

Ce mai mare „grosolănie”

Cea mai mare „grosolănie”, după cum a spus Clotide Armand, este sistarea unor servicii esențiale pentru desfășurarea activității funcționarilor din două sedii ale administrației publice locale (din Banu Manta nr. 9 și Str. Mureș nr. 18-24), după ce „reprezentanții intereselor PNL-PSD” au redus bugetul.

ADVERTISEMENT

„Însă, poate cea mai mare grosolănie pe care au făcut-o reprezentanții intereselor PNL-PSD, este cea legată de bugetul de funcționare ale sediilor administrației publice locale din Banu Manta nr. 9 și Str. Mureș nr. 18-24.

Au tăiat bugetul atât de mult încât au fost sistate o serie de servicii esențiale pentru derularea activității funcționarilor cum ar fi: serviciile de pază, serviciile de mentenanță a celor două clădiri, serviciile de mentenanță la stațiile de încărcare a mașinilor electrice din parcarea primăriei, serviciile de telefonie etc”.

„În Sectorul 1, stânga comasată PNL-PSD este în cădere. Sunt disperați, iar din acest motiv sabotează tot ce construiește aici. La fel au făcut și la Primăria Capitalei. Au blocat vineri votarea bugetului fără niciun motiv (repetă schema pe care au aplicat-o ani de zile în Sectorul 1)”, a mai scris primarul Sectorului 1 al Capitalei.

 

ADVERTISEMENT