Sport

Mitică Dragomir a dezvăluit câte milioane de euro i-a plătit lui Gigi Becali pentru pământuri. „Nu mi-a făcut o reducere”

Gigi Becali și Dumitru Dragomir fac afaceri cu pământuri. Fostul șef LPF a dezvăluit câți bani i-a cerut patronului de la FCSB
04.03.2024 | 07:30
Mitica Dragomir a dezvaluit cate milioane de euro ia platit lui Gigi Becali pentru pamanturi Nu mia facut o reducere
Mitică Dragomir a dezvăluit câte milioane de euro i-a plătit lui Gigi Becali pentru pământuri. „Nu mi-a făcut o reducere” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali face afaceri cu pământuri cu Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal e de partea patronului FCSB, care a câștigat un proces la CEDO cu statul român. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate la FANATIK.

Câte milioane de euro a luat Gigi Becali de la Dumitru Dragomir pentru pământuri

CEDO a dat motivarea oficială în procesul pe care Gigi Becali l-a câștigat împotriva statului român. Dumitru Dragomir este întru totul de acord. „E normal, băi, frate. E total nevinonvat. Eu aveam ceva cu Gigi Becali? Dar e total nevinovat.

ADVERTISEMENT

M-a rupt! Mi-a luat o grămadă de bani. De 8.000.000 de euro am luat pământuri. Nu mi-a făcut o dată o reducere de cinci bani. I-am dat o dată un avans de 2.000.000 de euro și trebuia să vând eu niște apartamente ca să îi dau banii într-un an de zile.

Și i-am dat după patru luni. A zis ‘Bă, ești singurul din țara asta care îmi dă banii înainte’. ‘Mă achit de datorii față de tine ca să te și pot critica’. 

ADVERTISEMENT

E total nevinovat! Tu să ții minte. Și la noi în România, marea majoritate a judecătorilor sunt corecți, dar sunt unii prinși. Ai văzut animalul ăla cu belciug în nas? Ăla e cât muntele, dar îl trage un copil de trei ani de belciug.

Așa sunt ăștia. Sunt câțiva prinși cu belciug de nas. (n.r. – L-au condamnat nevinovat pe Gigi?) Categoric! Pe el, pe Victor Becali, total nevinovat, s-a făcut cap de linie, cum zic pușcăriașii, Borcea, nevinovat! Nețoiu, nevinovat! MM Stoica! Băi, lui MM, păi îl apăr eu pe MM, că m-a înjurat? Dar lui MM i s-a prescris și a fost băgat la pușcărie!”, a răbufnit Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max Profețiile lui Mitică”, show care e live pe fanatik.ro, luni, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

Becali, aproape să vândă Palatul datorită lui Dragomir

Este deja binecunoscut faptul că Gigi Becali și Dumitru Dragomir fac afaceri în ultima vreme. Fostul șef LPF a dezvăluit într-o ediție mai veche de „Max Profețiile lui Mitică” că i-a adus latifundiarului din Pipera cumpărător pentru Palatul din Aleea Alexandru.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. 

ADVERTISEMENT

Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a dezvăluit Dragomir.

Mitica Dragomir: “AM LUAT PAMANTURI DE 8.000.000 DE EURO DE LA GIGI BECALI”

ADVERTISEMENT