News

Clotilde Armand, atacată de un bărbat nervos, în trafic: ”A început să lovească cu pumnii în geam”

Clotilde Armand anunță că a fost atacată în timp ce se afla în trafic.
09.06.2021 | 10:43
Clotilde Armand atacata de un barbat nervos in trafic A inceput sa loveasca cu pumnii in geam
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că miercuri dimineață, când era în mașină, la semafor, un bărbat agresiv ar fi lovit cu pumnii în geamul autoturismului și ar fi încercat să îi deschidă portiera.

Incidentul vine într-o perioadă extrem de tensionată în care se află edilul acestui sector, dat fiind scandalul gunoaielor și conflictul cu firma de salubrizare Romprest.

ADVERTISEMENT

Clotilde Armand, atacată de un bărbat nervos, în trafic: ”A început să lovească cu pumnii în geam”

După incidentul de miercuri, Clotilde Armand spune că a anunțat Poliția. De asemenea, într-o postare pe Facebook, aceasta are și un mesaj către contestatari, cărora le transmite că ”sunteți tot mai penibili” și ”nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”.

”În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

ADVERTISEMENT

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, scrie primarul pe site-ul de socializare.

Acest incident vine în contextul conflictului primarului cu Romprest. Clotilde Armand a susținut că a fost filată în fața casei sale, s-a trezit cu anvelopele mașinii dezumflate și a primit mesaje de amenințare, fapte pentru care a depus plângeri.

ADVERTISEMENT

”Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda”, a scris pe Facebook, duminică, edilul Sectorului 1 al Capitalei.

Primarul Sectorului 1, plângeri penale la Poliție pentru hărțuire

În urmă cu doar o zi, Clotilde Armand a fost audiată la Secția de Poliție 1 într-un dosar deschis după două plângeri depuse de aceasta pentru hărțuire și violarea vieții private.

ADVERTISEMENT

Ea a spus la ieșirea de la audieri că a depus plângeri, fără a da însă informații suplimentare, anunță G4Media.

Sesizările au fost inițial trimise Direcției Naționale Anticorupție și ulterior declinate Parchetului Sectorului 1, pe motiv de competență.

Primarul USR PLUS traversează o perioadă extrem de complicată la conducerea administrației Sectorului 1. Recent, aceasta a solicitat prefectului Capitalei instaurarea stării de alertă după ce firma prestatoare a oprit serviciul de colectare a deșeurilor.

ADVERTISEMENT