Life

Cobra Tate, după ce el și fratele său au fost acuzați că au sechestrat două femei: „Totul este organizat de dușmanii noștri”

Cobra Tate a făcut primele declarații după ce el și fratele său, Tristan, au fost acuzați că au sechestrat două fete în locuința lor din Voluntari. Susține că este vorba de o răzbunare.
12.04.2022 | 12:20
Cobra Tate dupa ce el si fratele sau au fost acuzati ca au sechestrat doua femei Totul este organizat de dusmanii nostri
Cobra Tate a făcut primele declarații după ce el și fratele lui au fost acuzați că au sechestrat două fete. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În seara zilei de luni, 11 aprilie, oamenii legii a ajuns la vila pe care cei doi frați o dețin în Voluntari, după ce au primit o reclamație conform cărora au sechestrat două fete. „Cobra” Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a făcut primele declarații despre subiect.

Andrew „Cobra” Tate a făcut primele declarații după ce el și fratele lui au fost acuzați că au racolat două tinere

Fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu a făcut primele declarații după ce, luni seară, Poliția a ajuns la vila pe care cei doi o dețin, după ce o tânără de 21 de ani, cetățean american, a făcut o sesizare conform căreia Tristan și „Cobra” Tate au sechestrat-o.

ADVERTISEMENT

Andrew susține că nu este nimic adevărat și că totul este, de fapt, o răzbunare din partea oamenilor care nu îi au la suflet pe el și pe fratele său.

„Singurele fete din casa noastră sunt mașinile. Totul este este organizat și gândit de dușmanii noștri. Nu au găsit fete în casa noastră.

ADVERTISEMENT

Nu au găsit absolut nimic, nici substanțe interzise, decât o grămadă de bani”, a declarat Andrew „Cobra” Tate pentru Antena Stars.

Mama uneia dintre tinerele ținute sechestrate de frații Tate a făcut declarații despre cele întâmplate

Mamei româncei pe care oamenii legii au găsit-o în locuința fraților Tate susține că Tristan și „Cobra” i-au sechestrat fiica pentru a o trimite la prostituție. Femeia a declarat că a vorbit cu tânăra după ce a ieșit de la cursuri și că i-a spus că iese în oraș.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a mai adăugat că fata lipsită de libertate de cei doi a participat în trecut la prezentări de modă și în acest fel i-a cunoscut pe Tristan și Andrew.

„Cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare. Sau s-o ducă unde… La produs. A văzut-o naivă şi cuminte. M-a sunat pe la 17, când a ieşit de la facultate. A ieşit de la antrenament şi mi-a spus, ‘Mami, ies cu o fată la un suc’.

ADVERTISEMENT

Nu a venit după bani, ceva. Cred că ăsta a minţit-o că o face vedetă, că o face manechin, că o face…că e înaltă şi frumoasă fata mea.

Deci, a fost la prezentări aici, vedeţi? În timpul anului 2021. Şi ăsta de pe aici le racola. Punea fete de-astea de erau infiltrate pe aici şi le racola de aici”, a declarat femeia, potrivit ObservatorNews.ro

Reacția oficială a Poliției după ce descinderile de la vila fraților Tate

În urma perchezițiilor care au avut loc luni seară la vila pe care frații Tate o dețin în Voluntari, Poliția a venit și cu un punct de vedere oficial despre acuzațiile de proxenetism care li s-au adus acestora.

„La data de 11 aprilie 2022, polițiștii din Ilfov efectuează 2 percheziții domiciliare, la două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Din cercetări a reieșit că o femeie ar fi ținută împotriva voinței ei într-un imobil din orașul Voluntari”, a anunțat IPJ Ilfov.

În imobilul situat pe strada str. Washington, oamenii legii au găsit-o pe Emma Gabbey, o tânără în vârstă de 21 de ani, dar și o altă fată a cărei identitate nu a fost făcută publică încă.

Nu este pentru prima dată când frații Tate au probleme cu Poliția. În afară de dosarul de proxenetism în care sunt implicați acum, în 2020, a ieșit la iveală faptul că Andrew a fost reținut pentru trafic de droguri și omor. 

La fel ca de această dată, fratele fostului iubit al Biancăi Drăgușanu a negat vehement acuzațiile care i s-au adus și a declarat că este vorba doar de niște informații vechi și eronate.

 

ADVERTISEMENT