Life

Codin Maticiuc, adevărul despre relația cu Ana Pandeli: ”N-am locuit împreună până când…”

Codin Maticiuc a spus adevărul despre relația cu Ana Pandeli. Se pare că cei doi nu au locuit împreună în primă fază. Care e motivul?
11.01.2024 | 09:07
Codin Maticiuc adevarul despre relatia cu Ana Pandeli Nam locuit impreuna pana cand
Codin Maticiuc, adevărul despre relația cu Ana Pandeli. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc și Ana Pandeli au trecut prin perioade dificile. Cei doi s-au despărțit, dar ulterior și-au mai dat o șansă. Și iată că la scurt timp au venit pe lume și fiicele lor, Smaranda și Ilinca.

Codin Maticiuc, adevărul despre relația cu Ana Pandeli

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au căsătorit civil anul acesta, în mare secret. Ce nu știu mulți este însă că lucrurile nu au mers atât de repede între cei doi. În primă fază, aceștia nici măcar nu au locuit împreună.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, Codin Maticiuc a fost cât se poate de sincer. El a dezvăluit faptul că cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă el nu a vrut să facă primul pas până să devină tată.

Drept urmare, cei doi nu au locuit împreună până când primul lor copil a venit pe lume. În schimb, cuplul a călătorit destul de des și de asemenea, a avut parte de o mulțime de momente memorabile.

ADVERTISEMENT

„Sincer să fiu, așa a fost să fie, n-am avut niște temeri. Noi am trăit o poveste de dragoste întotdeauna, dar nu mi-am dorit niciodată să fac un pas mai departe până când n-a venit primul nostru copil, și anume Smaranda.

Asta poate a fost și bine, a fost și rău, dar cred că așa a trebuit să fie. Noi am fost iubit și iubită fiecare cu adresa lui, n-am locuit împreună, până când, repet, a venit Smaranda”, a povestit el, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Există gelozii între cei doi?

Există gelozii în relația dintre Codin Maticiuc și Ana Pandeli? Actorul recunoaște că într-adevăr, la începutul relației au existat câteva tensiuni în acest sens. Ulterior însă, cei doi s-au obișnuit unul cu celălalt.

Astfel, la momentul actual, geloziile apar din ce în ce mai puțin. Cei doi se înțeleg destul de bine în mare parte, povestește Codin Maticiuc, care recunoaște că există și încredere în căsnicia sa.

ADVERTISEMENT

„Cumva, eu zic că din ce în ce mai puțin, ne-am învățat așa unul cu altul. Am fost, la început, amândoi, dar acum din ce în ce mai mult intervin siguranța aia și încrederea că nu e nimeni aici să facă prostii sau să plece… Așadar, cred că din ce în ce mai puțin. Nu că n-a fost, dar cred că din ce în ce mai puțin”, a mai dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT