Life

Codin Maticiuc va fi tată peste numai 5 zile! Iubita sa, Ana Pandeli, a făcut marele anunț

Codin Maticiuc este foarte aproape de ziua în care va fi tată pentru a doua oară. Ce a mărturisit iubita sa, Ana Pandeli.
06.10.2022 | 20:38
Codin Maticiuc va fi tata peste numai 5 zile Iubita sa Ana Pandeli a facut marele anunt
Codin Maticiuc, foarte aproape de ziua în care va fi tată din nou. Ce a mărturisit iubita sa, Ana Pandeli. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul om de afaceri va fi tată peste numai cinci zile! Partenera sa de viață a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a precizat că nu a întrerupt antrenamentele pe care le realizează de ani buni.

Codin Maticiuc, foarte aproape de ziua în care va fi tată din nou. Ce a mărturisit iubita sa, Ana Pandeli

Codin Maticiuc se află foarte aproape de ziua în care va fi tată din nou. Dezvăluirea a venit de la iubita sa, Ana Pandeli, care a distribuit o filmare pe social media în care le arată celor de acasă că nu a renunțat la sport.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă mai are doar 5 zile până când va deveni mamă a treia oară. Sportiva are un băiat dintr-o relație anterioară și o fetiță pe nume Smaranda din povestea de dragoste cu „craiul de Dorobanți”.

Tânăra este pe ultima sută de metri cu sarcina, dar tot nu renunță la mișcare. În fiecare zi are un antrenament de la care nu lipsește nici fiica sa, în vârstă de 3 ani.

ADVERTISEMENT

„Fii-mea nu e deloc încântată de antrenamentele mele online, dar eu mă simt minunat după, mai ales cu 5 zile înainte de a naște”, a spus iubita lui Codin Maticiuc pe Instagram.

„Cu un copil lângă ea și încă unul pe drum nu dă skip la antrenament”, a scris la rândul său antrenorul personal al tinerei.

ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc, mândru de fiica sa, Smaranda

Codin Maticiuc este tare mândru de fiica sa, Smaranda, care îi seamănă leit. Fetița este copia fidelă a tatălui său, lucru remarcat de foarte mulți internauți.

O iubește nespus și are numai cuvinte de laudă la adresa copilei și a iubitei sale, Ana Pandeli, care este de meserie actriță, dar își urmează visul de a practica trasee montane periculoase. A cucerit vârful muntelui Kilimanjaro.

ADVERTISEMENT

Producătorul formează o familie unită și fericită cu femeia care l-a făcut să se așeze la casa lui și să renunțe la distracții.

ADVERTISEMENT