Life

Codruț, fostul iubit al Alexandrei de la Puterea dragostei, oprit de polițiști noaptea trecută: „Pentru mine nu sunt restricții”

Codruț, fostul iubit al Alexandrei de la Puterea dragostei a avut ceva emoții noaptea trecută, pe o șosea din Oradea. 
20.10.2021 | 13:00
Codrut fostul iubit al Alexandrei de la Puterea dragostei oprit de politisti noaptea trecuta Pentru mine nu sunt restrictii
ADVERTISEMENT

Codruț de la Puterea dragostei le-a împărtășit internauților pățania prin care a trecut la ceas de noapte. Fostul partener al Alexandrei a fost oprit de un echipaj de Poliție, iar mașina lui a fost supusă unui control de rutină.

Chiar dacă tânărul părea destul de detașat când trebuia să prezinte permisul de conducere și certificatele mașinii, acesta a avut ceva emoții, dar nu a fost prima oară când a trecut printr-o astfel de razie.

ADVERTISEMENT

Codruț a povestit pe Instastory cum a reacționat garda când l-a văzut, făcând câteva glume pe seama acestui eveniment cu care se întâlnesc mulți șoferi.

Codruț de la Puterea dragostei, oprit de Poliție în toiul nopții

Fostul participant în reality-show-ul de la Kanal D se plimba cu mașina în jurul orei 01 și jumătate, după cum chiar el a recunoscut în postare.

ADVERTISEMENT

Întrucât și în Bihor există restricții de circulație având în vedere situația pandemică, Codruț nu a putut scăpa de oamenii legii.

„Mânca-v-aș gura voastră că m-au oprit. M-a oprit Miliția”, spunea Codruț zâmbind și ușor speriat de ce i-ar putea face polițiștii.

ADVERTISEMENT

„Mă caută (n.r.: în portbagaj). Ce Dracului să furați, că nu am făcut nimic”, a spus Codruț rânjind.

După ce controlul a decurs în regulă, negăsind nimic suspect la mașina lui Codruț, băiatul și-a mai dres sufletul și a început să vorbească în stilul său despre această întâmplare.

ADVERTISEMENT

„Dacă și Garda îmi spune bună seara, domnule Pop, este totul în regulă? Este! Dar știți că sunt restricții? Da, dar pentru mine nu sunt restricții. 

Aaa, am înțeles, o noapte bună. La revedere. Da, și voi faceți figuri cu mine, mă?”, a spus Codruț pe Instastory.

Codruț de la Puterea dragostei a povestit pe Instastory ce i-a spus Poliția când l-a oprit

Alexandra și Codruț, despărțire la o săptămână după terminarea concursului

Codruț Pop și-a văzut nestingherit de drum, iar a doua zi a ajuns în Arad, dovadă că nu a încălcat nicio regulă de circulație sau vreo altă lege.

Codruț a fost unul dintre concurenții sezonului trecut al emisiunii Puterea dragostei. În casa din Istanbul, orădeanul a făcut pereche cu Alexandra. Deși iubita lui a câștigat reality-show-ul, el nu a reușit să se bucure de voturile publicului. Cel care a convins în marea finală a fost Cristi Marinescu, fiind desemnat câștigător alături de Alexandra.

Cei doi s-au despărțit la o săptămână după terminarea competiției, iar tânăra și-a refăcut deja viața alături de un alt bărbat.

 

ADVERTISEMENT