Life

Codruța Sanfira, lacrimi în direct la TV. Ce i-a făcut Cătălin Măruță la emisiune: „Nu mai vreau să plâng”

Codruța Sanfira a fost făcută să plângă în direct. Ce i-a făcut Cătălin Măruță artistei la emisiunea lui ca aceasta să lăcrimeze.
18.11.2022 | 16:06
Codruta Sanfira lacrimi in direct la TV Ce ia facut Catalin Maruta la emisiune Nu mai vreau sa plang
Codruța Sanfira a fost făcută să plângă în direct. Foto Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Codruța Sanfira a fost făcută să plângă în direct! Cătălin Măruță este cel care i-a răscolit trecutul și a contribuit la apariția lacrimilor sale, la emisiunea sa.

Codruța Sanfira a fost făcută să plângă în direct. Ce i-a făcut Cătălin Măruță

Codruța Sanfira nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când Cătălin Măruță a decis să îi răscolească trecutul și să arate niște poze cu ea din copilărie.

ADVERTISEMENT

Extrem de sensibilă la acest subiect, soția lui Valentin Sanfira a început să plângă pentru că a fost extrem de emoționată să revadă toate acele imagini din copilăria sa.

Codruța Sanfira a povestit că ea a fost crescută de bunicii săi în mare parte și este extrem de mândră de bunicul ei, care are 90 de ani și nu se ferește deloc de a face treabă prin curte.

ADVERTISEMENT

„Dar de ce faceți așa, nu mai vreau să plâng. Am venit la voi de atâtea ori în emisiune și am plâns, mă face lumea plângăcioasă și nu vreau.

Pot să spun că bunicii m-au crescut. Bunicul trăiește, el este tare deștept. Am fost recent cu Valentin în Tătăruș și ne-a povestit despre toate războaiele. Are 90 de ani și de fiecare dată când mergem acasă îl găsim în grădină, face treabă”, a spus Codruța Sanfira la emisiunea lui Măruță.

ADVERTISEMENT

Mama Codruței Sanfira, mesaj în direct pentru artistă. A emoționat-o până la lacrimi

Dar surprizele nu s-au terminat aici, pentru că mama Codruței Sanfira a intrat și ea în direct, având un mesaj pentru fiica ei.

Mama vedetei i-a spus că este extrem de mândră de ea și a păstrat câteva lucruri din copilăria ei minunată pentru a-și aminti mereu de momentele fericite de când era copil.

ADVERTISEMENT

„Am păstrat câteva lucruri din copilărie, printre ele și cele două ghiozdănele pe care le-ai purtat cu drag la grădiniță, dar și ursulețul tău preferat.

Știu cât de tare te va emoționa revederea lor. Îți spunem încă o dată cât de mândri suntem că ești a noastră binecuvântare”, a spus mama Codruței Sanfira.

ADVERTISEMENT
Tags: