Life

Coduri secrete Netflix. Lista completă pentru a accesa conținutul ascuns al platformei

Coduri secrete pentru a accesa conținutul ascuns al Netflix. O listă completă, cunoscută de puțini utilizatori. Despre ce este vorba?
14.01.2024 | 19:41
Coduri secrete Netflix Lista completa pentru a accesa continutul ascuns al platformei
Cum să accesezi conținutul ascuns al Netflix. Sursa foto: PCMag
ADVERTISEMENT

Netflix este una dintre cele mai accesate platforme pentru vizionarea de filme noi. Milioane de oameni îl utilizează, inclusiv români, atrași fiind tocmai de acest conținut unic, pe care nu-l găsești în altă parte decât mai târziu de la momentul lansării. Puțini știu că Netflix are și servicii ascunse, dar care pot fi accesate.

Cum putem accesa conținutul ascuns al Netflix. Codurile secrete

Netflix nu permite oricărei persoane accesul, ci doar celor abonate. În baza unui abonament lunar, platforma îți aduce producții care de multe ori te țin neclintit din fața ecranului. Cum ar fi ca pe unele să le accesezi în baza unor coduri?

ADVERTISEMENT

În funcție de ceea ce au urmărit, Netflix, așa cum se întâmplă pe rețelele de socializare, dispune de o serie de algoritmi care îți sugerează la ce să te mai uiți. Însă, dacă îți dorești să mai vezi și altceva în afară de preferințe și istoricul de vizionare, poți utiliza niște coduri ascunse.

Codurile celor de la Netflix îți oferă posibilitatea de a vizualiza categorii tematice, conținut de nișă, necunoscut de publicul larg. Cum ajungi la acestea? În primul rând, ai nevoie de un browser nou, iar în căsuța lui de căutare vei introduce linkul http://www.netflix.com/browse/genre/yyy.

ADVERTISEMENT

Mai depart, cei trei ”yyy” se vor înlocui cu codul tipului de conținut pe care vrei să-l vezi. De exemplu, pentru filmele de acțiune și aventură criminală poți forma 9584, pentru desene animate 67673,  pentru comedii clasice 31694, pentru documentare istorice 5349.

De asemenea, dacă ești fan al filmelor de tip dramă clasică, poți înlocui cei trei ”yyy” cu 29809, dacă vrei să vezi un film horror cu vampiri, formează 75804, pentru un film romantic 31273, iar pentru acțiune, science fiction și fantezie poți forma 1568.

ADVERTISEMENT

Cel mai nou film de pe Netflix România

Dincolo de acestea, dacă vreți să urmăriți unul dintre cele mai noi filme de pe Netflix, aflați că vineri, 12 ianuarie, a apărut una dintre cele mai așteptate producții ale anului 2024. Este vorba despre ”Lift”, care pentru România se traduce ”Jaf în zbor”.

Din distribuția nouă face parte o actriță faimoasă, care a cunoscut celebritatea în seria ”Casa de Papel”, anume Ursula Corbero, care a interpretat personajul Tokyo. Vreme de o oră și 44 de minute veți fi în suspans, ca un efect al secvențelor pline de mister.

ADVERTISEMENT

”Lift” a fost lansat pe 25 august 2023, dar în România a apărut, iată, cu câteva luni mai târziu. Întreaga acțiune are loc în timpul unui zbor, iar din distribuție mai fac parte și actorii: Kevin Hart, Jean Reno, Jacob Batalon sau Billy Magnussen.

ADVERTISEMENT
Tags: