Fotbal intern

Cofetăriile lui Cârţu din Craiova au fost vandalizate. Fiul lui Claudiu Niculescu este bănuit că a participat la acțiune

19.05.2020 | 16:30
Cofetariile lui Cartu din Craiova au fost vandalizate Fiul lui Claudiu Niculescu este banuit ca a participat la actiune
ADVERTISEMENT

Sorin Cârţu, victimă încă o dată. Pereţii celor două cofetării pe care preşedintele Universităţii Craiova le deţine în localitate au fost „decoraţi“ cu mesaje jignitoare, la fel cum se întâmplase în urmă cu patru zile cu gardul locuinţei acestuia.


UPDATE 19 mai, ora 16:30 / Se pare că din grupul vandalilor făcea parte şi fiul fostului atacant Claudiu Niculescu. Informaţia a fost dezvăluită chiar de Sorin Cârţu, la antenasport: „Văd că în decurs de patru zile mai e o recidivă şi sunt convins că vor mai fi. Ei cred că nu li se întâmplă nimic. Nu e o sfidarea doar la adresa mea, ci şi la tot ce înseamnă organe de resort din Craiova.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei care au scris se pare că ar fi Alexandru Niculescu, copilul lui Claudiu Niculescu. În sensul ăsta chiar am avut câteva discuţii cu el, pentru că a fost în primele opt clase la şcoala unde a fost nevastă-mea directoare.

Chiar i-a dat telefon şi i-a explicat ce s-a întâmplat. A fost un schimb de opinii, de mesaje şi până la urmă Alexandru i-a dat telefon lui nevastă-mea şi i-a spus că n-a fost el, că sunt o grupare de 200 de persoane. O chestie din asta în care şi-a declinat vinovăţia.

ADVERTISEMENT

Nu pot să spun eu sigur că este el sau nu, pentru că erau mascaţi. Mi-au scris Cârţu sifonaru’, dar ce voiau, să tac, să nu mă duc la Poliţie?!“.


Ştirea iniţială: marţi, 19 mai, ora 14:35

Mesaje jignitoare au fost scrise cu vopsea pe proprietăţile lui Cârţu

Fanii echipei lui Adrian Mititelu, căci pe ei aruncă vina Sorin Cârţu, nu-i dau deloc pace oficialului formaţiei rivale. De data aceasta, ei au iertat locuinţa lui „Sorinaccio”, dar nu şi cele două cofetării pe care le deţine în Craiova.

ADVERTISEMENT

Cuvinte ca „sifon“ sau „vânduţilor“ stau scrise pe pereţii imobilului la parterul căruia se află afacerea lui Cârţu. Altele, mai puţin „ortodoxe“, nu pot fi reproduse aici.

Cofetăria pe care Sorin Cârțu o deține în Craiova a fost vandalizată de „ultrașii” echipei rivale din oraș. foto: antenasport.ro

Totuşi, cei responsabili pentru această faptă au avut grijă ca principalele mesaje să fie aşternute pe zidurile albe în vopsea de culoare albastră, pentru că, nu-i aşa, „O iubire alb-albastră / La Craiova e mereu“, după cum spune şi cântecul lui Tudor Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă o altă Pavel Badea, un alt jucător emblematic al oltenilor, a condamnat vandalizarea casei lui Cârţu, cei care au recurs la astfel de fapte nu au rămas impresionaţi.

„Probabil că frustrarea unora, coroborată cu lipsa de educaţie, duce la o astfel de reacţie. Este jenant totuşi să-i mâzgăleşti poarta şi gardul unei embleme a Craiovei“, declarase Pavel Badea după primul incident pentru antenasport.ro

Ce s-a întâmplat săptămâna trecută

În urmă cu patru zile, vineri, Cârţu s-a trezit cu gardurile casei vandalizate. „Complimente“ ca vândut sau clonat, acestea fiind cele mai blânde, au fost scrise cu spray-uri cu vopsea pe proprietatea oficialului craiovea.

Contactat la momentul respectiv de FANATIK, preşedintele Craiovei din Liga 1 a precizat că a făcut plângere la Poliţieşi aşteapta ca făptaşii să fie pedepsiţi. Pe de altă parte, el şi-a adus aminte că a păţit acelaşi lucru şi în urmă cu mai mulţi ani, dar nu s-a întâmplat nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: