Life

Coincidența unei crime! Ce rol interpreta Alec Baldwin în momentul în care și-a împușcat colegii de pe platourile de filmare!

Alec Baldwin, vedeta de la Hollywood care și-a împușcat colegii de pe platourile de filmare, era starul producției western, Rust, un film inspirat din fapte reale care prezenta, ca și coincidență, viața unui tânăr condamnat pentu o crimă comisă accidental.
24.10.2021 | 12:31
Coincidenta unei crime Ce rol interpreta Alec Baldwin in momentul in care sia impuscat colegii de pe platourile de filmare
Alec Baldwin juca rolul unui bunic care vrea sa isi salveze nepotul acuzat ca a comis o crima accidentala Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alec Baldwin trece prin clipe cumplite după ce, accidental, a ucis-o pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al producției în care juca, și l-a rănit, la umăr, pe regizorul Joel Souza.

Ce rol juca Alec Baldwin în momentul în care a ucis-o pe Halyna Hutchins

Producția Rust, în care Alec Baldwin avea rolul principal, se învârtește în jurul poveștii celui mai tânăr om spânzurat în Vestul Sălbatic pentru o crimă comisă accidental. Iar Alec Baldwin joacă rolul bunicului copilului condamnat.

ADVERTISEMENT

Conform scenariului la care regizorul Joel Souza a lucrat ani la rândul făcând cercetări despre familia Rust, Harland Rust (interpretat de Alec Baldwin) face eforturi supraomenești pentru a-și salva de la o moarte sigură nepotul, acesta din urmă fiind acuzat că ar fi ucis o persoană.

Doar că respectiva crimă a fost, în realitate, un accident, iar tânărul de 13 ani care, din păcate, nu a mai putut fi salvat, a devenit cea mai tânără persoană condamnată la moarte prin spînzurătoare în Cestul Sălbatic de la sfârșitul secolului XIX, începutul secolului XX.

ADVERTISEMENT

Iar concidența macabră este evidentă, Alec Baldwin fiind cel care, la filmări, dintr-un accident, a ucis-o pe Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizoru Joel Souza.

Alec Baldwin colaborează cu Poliția pentru elucidarea situației

Recunoscând că este devastat de ceea ce i s-a întâmplat, Alec Baldwin s-a pus imediat la dispoziția Poliției americane pentru a fi făcute cercetările cu privire la circumstanțele decesului colegei sale, directorul de imagine al filmului, Halyna Hutchins.

ADVERTISEMENT

”Sunt distrus. Nu există cuvinte care să arate cât de mari sunt șocul și tristețea care m-au copleșit după tragicul accident în urmă căruia a murit Halyna Hutchins, soție, mamă și o atât de apreciată colegă.

Cooperez pe deplin cu poliția pentru a determina modul în care s-a produs această tragedie și țin legătura cu soțul Halynei, oferindu-i sprijinul pentru el și pentru familia sa. Inima mea este frântă, sunt alături de soțul ei, de fiul lor și de toți cei care au cunoscut-o și iubit-o pe Halyna”, a spus Alec Baldwin după incidentul în urma căruia a împușcat doi oameni.

ADVERTISEMENT

De altfel, conform presei americane, Alec Baldwin nu este vinovat de ceea ce s-a întâmplat, actorul folosind un pistol care i-ar fi fost dat de asistentul de producție după ce acesta l-ar fi asigurat că este un pistol de recuzită. Din păcate însă, pistolul cu pricina avea muniție reală, iar tragedia s-a produs.

Alec Baldwin, victima neatenției colegilor

”Biroul şerifului confirmă că doi oameni au fost împuşcaţi pe platoul filmului Rust. Halyna Hutchins, 42 de ani, director de imagine, şi Joel Souza, 48 de ani, regizor. Au fost împuşcaţi când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 63 de ani, producător şi actor”, anunța poliția din statul New Mexico, acolo unde a avut loc crima comisă accidental.

”Arma înmânată lui Alec Baldwin era încărcată cu cartușe reale, iar asistentul de regie nu știa acest lucru, descriind-o ca fiind sigură”, susține presa din Statele Unite ale Americii care citează înregistrările instanței.

Alec Baldwin a împușcat-o în piept pe Halyna Hutchins și l-a rănit la umăr pe regizorul Joel Souza, cei doi fiind transportați de urgență la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, Halyna Hutchins a murit.

ADVERTISEMENT