Sporturi

Colecția impresionantă de mașini de lux a lui Floyd Mayweather! Galerie foto cu garajul marelui pugilist

24.02.2019 | 09:58
Pugilistul Floyd Mayweather este cunoscut și pentru impresionanta sa colecție de mașini de lux
ADVERTISEMENT

Americanul Floyd Mayweather este unul dintre cei mai buni pugiliști din toate timpurile, dar el este cunoscut și pentru impresionanta sa colecție de mașini de lux. Recunoscut ca un tip extravangant, lui îi place să-și cheltuiască averea enormă în lumina reflectoarelor, iar un garaj bine ”garnisit” este un ”must”.

Floyd Mayweather Jr. a avut o carieră impresionantă în box. A început la profesionişti la 1996 şi şi-a încheiat cariera în 2015 cu un palmares impecabil, 49-0. Cu o avere de aproximativ 900 de milioane de dolari, Mayweather rămâne în lumina reflectoarelor prin stilul exuberant prin care îşi cheltuie banii şi de aici provine porecla reprezentativă de „Money” Mayweather. În ceea ce priveşte maşinile, sunt multe poveşti care îl implică pe Floyd, însă realitatea este că „flota” auto a lui Mayweather este una dintre cele mai luxoase din lume.

ADVERTISEMENT

A cumpărat 100 de maşini de la acelaşi dealer şi a plătit mereu cash!

Floyd Mayweather este recunoscut ca un adept al banilor cash. Nu îi plac cardurile sau alte mijloace de plată. Mai mereu se scaldă în ”cărămizi” de bani, pe care nu are nicio problemă sau reținere să le arunce în aer ca să facă o baie de dolari cum fac alții dușul de dimineață…

La fel se întâmplă şi când cumpără maşini. Josh Towbin, proprietarul unei companii exclusiviste care vinde maşini de lux, a declarat pentru americanii de la ”Business Insider” că Mayweather a cumpărat nu mai puţin de 100 de autoturisme de la el în ultimii 20 de ani. Iar, pentru fiecare dintre acestea, Floyd a plătit cash. Cu banii jos: ”Venea cu genţile pline cu bani. Campionilor le place să plătească cu bani gheaţă”, a spus Towbin despre Mayweather. Bineînţeles, Mayweather nu ţine cont de orele în care magazinul este deschis, însă patronul este mai mult decât fericit să îi deschidă uşa şi la ora două dimineaţă: ”Niciodată nu ştii când vine Floyd să îşi cumpere o maşină. Poate fi şi la miezul nopţii. Odată m-a sunat la două noaptea, i-am deschis şi nu mi-a părut rău că m-a trezit din somn. A cumpărat. Nu una, ci câteva maşini”, a spus Towbin.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu ştie câte maşini are! Nici chiar el!

Numărul de maşini pe care le deţine Floyd Mayweather nici el nu îl mai știe, darămite alții! Dealerul preferat al pugilistului, amintitul Josh Towbin, a declarat că Mayweather are o flotă de 16 maşini Rolls Royce, fără să mai punem la socoteală celelalte zeci de automobile de lux pe care le deține: Ferrari, Bugatti, Lamborghini sau McLaren.

Cea mai ieftină mașină costă doar 200.000 de dolari

Floyd Mayweather are maşini în valoare de 15 milioane de dolari doar în Vegas. Majoritatea modelelor de lux apărute pe piaţă au fost şi în garajul lui ”Money”, iar FANATIK vă prezintă cele mai tari 20 dintre acestea:

ADVERTISEMENT
  • Porsche 911 Turbo Cabriolet – 200.000$
  • Mercedes Benz SLS AMG – 200.000$
  • McLaren 650S – 200.000$
  • Mercedes G63 – 200.000$
  • Maybach S600 – 250.000$
  • Bentley Flying Spur – 250.000$
  • Rolls-Royce Wraith – 300.000$
  • Rolls-Royce Ghost – 300.000$
  • Rolls-Royce Phantom – 400.000$
  • Ferrari 458 Italia – 400.000$
  • Bentley Mulsanne – 500.000$
  • Lamborghini Aventador – 500.000$
  • Lamborghini Murcielago – 500.000$
  • Mercedes Benz SLR McLaren – 1.400.000$
  • Pagani Huayra – 1.500.000$
  • La Ferrari Aperta – 2.000.000$
  • Bugatti Veyron – 2.000.000$
  • Ferrari Enzo – 3.200.000$
  • Bugatti Chiron – 3.500.000$
  • Koenigsegg CCXR Trevita – 4.800.000$

Koenigsegg CCXR Trevita, cea mai scumpă maşină din garajul lui Floyd Mayweather, a fost produsă în doar patru exemplare în lume. Are 1018 cai putere şi ajunge de la 0 la 100 de km/oră în doar 2,9 secunde.

ADVERTISEMENT
Floyd Mayweather la volanul celei mai scumpe mașini din colecția sa, un Koenigsegg CCXR Trevita
Floyd Mayweather la volanul celei mai scumpe mașini din colecția sa, un Koenigsegg CCXR Trevita

Şi-a cumpărat un avion privat de ziua lui

Mayweather este pasionat de orice este luxos. Fie că vorbim de mașini, dar și de vile sau ceasuri, Floyd este atras de noi achiziții cu o singură condiţie: să fie… scumpe! La o avere de 900 de milioane de dolari şi aroganţele pe care le face sunt la acelaşi nivel. Pe data de 24 februarie 2018, când a împlinit 41 de ani, Floyd Mayweather şi-a făcut cadou un… avion! Pentru care a plătit ”doar” 35 de milioane de dolari. Floyd se laudă cu extravaganeţele pe care le face în aeronavă (ca şi în afara ei…), pe Instagram, acolo unde publică imagini cu stilul său de viaţă.

Floyd Mayweather în avionul privat pe care și l-a cumpărat cu 35 de milioane de dolari
Floyd Mayweather în avionul privat pe care și l-a cumpărat cu 35 de milioane de dolari

Bijuterii de lux, vilă de 25 de milioane de dolari

Pasiunea lui Floyd Mayweather pentru lucrurile de lux nu are limite. Că vorbim de maşini, ceasuri sau bijuterii, ”Money May” cumpără pe bandă rulantă ultimele modele, fără să îi pese câtuși de puțin cât costă. Are o colecţie de câteva sute de ceasuri şi bijuterii în valoare de peste 12 milioane de dolari. Unul dintre ceasurile preferate ale lui Floyd este un Hublot încrustat cu diamante, care costă un pic… peste 1,1 milioane de dolari!

Cum a câştigat peste 900 de milioane de dolari din box

Floyd Mayweather Jr. este unul dintre cei mai buni pugilişti din istorie. Cu un palmares perfect în boxul profesionist, 50 de victorii şi nicio înfrângere, Floyd Mayweather a adunat 900 de milioane de euro. A urcat pentru prima dată în ring la profesionişti în 1996 şi a boxat până în septembrie 2015, când s-a retras cu o victorie în faţa lui Andre Berto.

În august 2017, a revenit în ring pentru un meci împotriva campionului MMA, Conor McGregor. L-a spulberat şi pe acesta, aşa cum era de aşteptat, şi a încasat 190 de milioane de dolari, fiind al 50-lea meci al carierei.

După un an de pauză a acceptat oferta promotorului japonez Rizin pentru a face un meci demonstrativ cu una dintre tinerele speranţe ale niponilor, Tenshin Nasukawa, care a rezistat două minute şi 10 secunde în faţa campionului american. Pentru cele 130 de secunde petrecute în ring pe 31 decembrie 2018, Mayweather a încasat aproximativ 10 milioane de dolari.

CV Floyd Mayweather

Nume: Floyd Joy Sinclair;

Data naşterii: 24 februarie 1977;

Locul naşterii: Grand Rapids, Michigan;

Porecle: „Pretty Boy”, „Money”, „Money May”;

Palmares la profesioniști: 50 de victorii – 0 egaluri – 0 înfrângeri

Performanţe

# Campion mondial WBC la categoria cocoş;

# Campion mondial WBC la categoria pană;

# Campion mondial WBC la categoria super uşoară;

# Campion mondial WBC la categoria semi mijlocie;

# Campion mondial IBC la categoria semi mijlocie;

# Campion mondial WBC la categoria semi mijlocie;

# Campion mondial WBA la categoria semi mijlocie;

# Campion mondial WBO la categoria semi mijlocie;

# Bronz la Jocurile Olimpice din 1996 la categoria pană.

900.000.000 de dolari este averea lui Floyd Mayweather

4.800.000 de dolari a costat maşina Koenigsegg CCXR Trevita, cea mai scumpă din garaj

35.000.000 de dolari a costat avionul privat al lui Floyd Mayweather

”Boxul este foarte uşor. Viaţa e mult mai grea” -Floyd Mayweather

”Îl tund și de trei ori pe săptămână, depinde de ocazie. Dacă se antrenează, de exemplu, atunci îl tund luni, miercuri și vineri. Îl costă 1.000 de dolari tunsoarea” – Jackie Starr, femeia care îl tunde pe Mayweather din 2009.

ADVERTISEMENT