Sport

Colecţia impresionantă de ceasuri a lui Neymar! Cel mai scump exemplar costă o avere. Foto

Ca orice fotbalist care se respectă, starul brazilian are o pasiune nebună pentru ceasuri. Nu numai că posedă o colecție impresionantă, dar are și propria colaborare cu o firmă celebră
29.01.2022 | 17:41
Colectia impresionanta de ceasuri a lui Neymar Cel mai scump exemplar costa o avere Foto
Neymar are o colecţie impresionantă de ceasuri
ADVERTISEMENT

Neymar este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei în acest moment, însă încă nu și-a îndeplinit marele vis al carierei: cucerirea titlului mondial cu naționala Braziliei. Va avea ocazia să o facă la finalul anului, la competiția ce va fi găzduită de Qatar. Iar presiunea asupra lui este una uriașă, deoarece este considerat o adevărată icoană în Țara Cafelei. Brazilienii nu au mai pus mâna pe marele trofeu de 20 de ani și așteptările sunt extrem de mari.

Cum arată colecţia de ceasuri a lui Neymar

Neymar a știut parcă întotdeauna să delimiteze fotbalul de viața privată. Iar în viața privată marea sa pasiune o reprezintă ceasurile. În rândurile ce urmează, FANATIK vă prezintă o parte din colecția sa care se ridică la aproape 1,2 milioane de dolari, dar și modelele ce-i poartă numele.

ADVERTISEMENT

Richard Mille Tourbillon RM68-01 – 727.318 dolari

Este de departe cea mai valoroasă piesă din colecția superstarului brazilian. Modelul introduce arta contemporană în cultura orologică într-un mod extrem de original. Este mai mult decât un ceas, în măsura în care cadranul este inspirat de creativitatea artistului stradal Cyril Kongo. Este un ceas viu, cu multe culori pictate manual și a fost creat în doar 30 de exemplare, unul ajungând pe mâna lui Neymar.

Rolex GMT II Factory Set 126755SARU – 116.645 dolari

Modelul apărut pe piață în noiembrie 2019 a fost imediat achiziționat de Neymar, mai ales că are cadranul în roșu și albastru, culorile clubului Paris Saint-Germain. A fost un gest parcă venit să liniștească spiritele între fotbalist și tumultoșii suporteri ai parizienilor, care nu l-au avut niciodată la inimă.

ADVERTISEMENT

Rolex Sky-Dweller 326935 – 54.412 dolari

Neymar a fost surprins cu acest model exclusivist în timpul unei petreceri la care a participat alături de colegul său de la PSG, Kylian Mbappe. Un triunghi roșu fixat pe cadran indică ora de referință aleasă, iar afișajul Chromalight îmbunătățește lizibilitatea. Un dreptunghi roșu intens, într-una dintre cele 12 ferestre din jurul cadranului, indică luna curentă, o caracteristică asemănătoare calendarului Saros. Acest mecanism ingenios simplifică viața purtătorului ceasului, care nu mai trebuie să se gândească la ajustarea datei la sfârșitul unei luni de 30 de zile. Calendarul anual afișează data corectă de-a lungul anului. Data este conectată la ora locală și se modifică automat la fusul orar unde se află purtătorul.

Rolex Yacht-Master 126655 – 51.941 dolari

Acesta este ceasul pe carte Neymar și l-a făcut cadou după primul titlu câștigat în Ligue 1 cu PSG. Nu este o piesă foarte scumpă pentru un fotbalist, ținând cont că în același timp cu brazilianul și-a cumpărat un model asemănător și colegul său Leandro Paredes. Cadranul este realizat din diferite pietre prețioase, iar cifrele sunt scoase în relief. Acest ceas permite purtătorului să calculeze timpul de navigare între două locații.

ADVERTISEMENT

Rolex Yacht-Master Factory Set 126655 – 51.941 dolari

Mare fan al modelelor create de Rolex, starul brazilian a apărut cu acest ceas superb înaintea unui meci din Champions League. Paparazzii nu au ratat momentul să imortalizeze noua bijuterie a decarului de la Paris Saint-Germain. Acest model are un cadran pavat cu diamante, iar rezistența la apă îl face ideal pentru sporturi nautice și pentru navigație.

Rolex Daytona 116508gr – 40.277 dolari

Acesta este ceasul pe care Neymar și l-a făcut cadou la împlinirea vârstei de 27 de ani. Este un model absolut superb de culoare aurie și are un cadran verde, culorile steagului Braziliei. Este clar că starul de la PSG și-a dorit cu ardoare această bijuterie pentru a-și arăta dragostea față de țara natală.

ADVERTISEMENT

Neymar, colecţie de ceasuri cu GaGa Milano

Extrem de interesantă este povestea legată de contractul pe care Neymar îl are cu firma GaGa Milano, care a scos pe piață colecția de ceasuri a brazilianului. Înainte de Cupa Mondială din 2014, fotbalistul a intrat într-un magazin GaGa Milano din Tokyo și a cheltuit 180.000 de dolari pentru 16 ceasuri și alte câteva accesorii. Dragostea lui Neymar pentru această marcă a reprezentat o oportunitate pentru companie, care l-a făcut imediat ambasadorul GaGa Milano, iar în 2017 i-a lansat propria linie de ceasuri. Colecția ce poartă numele „Neymar Jr. Limited Edition” numără trei modele, Skeleton, Chrono 48MM și Diamonds, iar fiecare model a fost scos în 500 de exemplare. Un astfel de ceas s-a vândut la prețul de 2.100 de dolari.

Salariul zilnic al lui Neymar, 10 ani de muncă pentru un român

Neymar este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai momentului și de aici își poate permite această extravagantă colecție de ceasuri. Pe lângă multitudinea de colaborări din afara fotbalului, PSG îl plătește cu un salariu anual de 23,5 milioane de euro sau 66.000 de euro pe zi, ceea ce reprezintă mai mult de 10 ani de muncă pentru un român care trăiește cu salariu minim pe economie.

O sumă absolut colosală pentru un om de rând și ca să exemplificăm mai bine acest lucru vă spunem că din banii câștigați de Neymar într-o zi se poate achiziționa un apartament de 2 camere într-un cartier nu prea central al Bucureștiului, o mașină de lux sau 10 vacanțe în locuri exotice.

Neymar a revenit la antrenamentele lui PSG

La două luni după ce a suferit entorsa la glezna stângă cu leziune a ligamentelor, Neymar a revenit la antrenamentele celor de la PSG, iar tehnicianul Mauricio Pochettino visează că-l va putea avea apt pentru ”dubla” cu Real Madrid din optimile de finală ale Champions League.

Clubul din capitala Franței a anunțat că brazilianul şi-a reluat alergările, dar nu a precizat o dată pentru revenirea la antrenamentele colective. Cu toate acestea, parizienii sunt optimiști că ”Ney” va putea fi teren în două săptămâni.

  • 222.000.000 de euro a costat transferul lui Neymar de la FC Barcelona la PSG
  • 727.318 de dolari costă cel mai scump ceas din colecţia lui Neymar

  • (P) Cota NETBET pentru Lille – PSG: 1,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT