Life

Locul de muncă pentru care nu se cer studii, iar salariile ajung și la 1000 de euro pe lună. Angajatorii caută cu disperare oameni

Serviciul care nu solicită facultate, unde veniturile lunare pot urca până la 1.000 de euro. Companiile speră să găsească personal.
08.02.2024 | 12:05
Locul de munca pentru care nu se cer studii iar salariile ajung si la 1000 de euro pe luna Angajatorii cauta cu disperare oameni
Serviciul care nu solicită facultate, unde veniturile lunare pot urca până la 1.000 de euro. Companiile speră să găsească personal. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă pentru care nu se cer studii, iar salariile ajung și la 1000 de euro pe lună. Angajatorii caută cu disperare oameni în acest domeniu de activitate care este în plină ascensiune de câțiva ani buni.

Serviciul care nu solicită facultate, unde veniturile lunare pot urca până la 1.000 de euro. Companiile speră să găsească personal

Serviciul care nu solicită facultate, unde veniturile lunare pot urca până la 1.000 de euro. Companiile speră să găsească personal, inclusiv oameni necalificați care nu cunosc absolut nimic despre această meserie.

ADVERTISEMENT

Patronii sunt disperați pentru că în ultima perioadă nu se mai găsesc meseriași în construcții, în ciuda faptului că domeniul imobiliar este în floare. Un angajator a postat un anunț prin care oferă bani frumoși celor interesați.

Acesta oferă aproximativ 200 de lei pe zi, ceea ce înseamnă că la finalul lunii salariul va fi unul foarte rezonabil. Mai exact, un singur angajat poate încasa un venit de circa 1.000 de euro la început de drum.

ADVERTISEMENT

„Caut ucenic pentru a învăța meseria de rigipsar. Salariul între 180-200 de lei pe zi. Program de luni până vineri de la 07:30-16:30 cu o oră pauză. Îl repostez că nu am avut succes în a găsi pe cineva”, a scris un antreprenor pe Reddit.

Cum au reacționat oamenii la anunțul de rigipsar

Multe persoane au lăsat comentarii după ce au citit anunțul de rigipsar pe rețelele de socializare. Unii s-au bucurat să afle că cei 200 de lei nu sunt impozitați, ceea ce înseamnă că este vorba de un venit net, nu brut.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost mulți oameni care au remarcat că nu este nevoie de studii superioare. Mai mult, în acest domeniu se mai poate face și un ban în plus față de veniturile promise. Locul de muncă a fost comparat cu domeniul IT, unde la început de drum se primește aceleași salariu.

„Omiteți partea esențială. Ucenic. Adică un fel de internship. Peste 800 euro net, probabil mai pică și-o șpăguță dacă clientul e mulțumit… Mie mi se pare super deal, meseria în sine fiind bănoasă.

ADVERTISEMENT

Nici nu trebuie studii la Oxford, nici nu e cea mai grea parte a muncii în construcții, vorbind de partea strict fizică. Eu sincer nu cred că am primit banii ăștia când mi-am făcut ucenicia, desigur, fiind vorba de alt domeniu”, este mesajul lăsat de un internaut.

ADVERTISEMENT
Tags: