News

Columbienii au filmat un OZN deasupra orașului Medellin. Internauții sunt convinși că au surprins o navă extraterestră. Video

11.07.2020 | 20:26
Columbienii au filmat un OZN deasupra orasului Medellin Internautii sunt convinsi ca au surprins o nava extraterestra Video
Un OZN a fost surprins deasupra Columbiei
ADVERTISEMENT

Un martor „șocat” de cele întâmplate a filmat un OZN pe cerul de deasupra Columbiei, până când a rămas fără baterie la telefon.

Videoclipul pare să arate un OZN de culoare turcoaz, veridicitatea imaginilor fiind susținută de întreaga comunitate a celor care cred în OZN-uri.

ADVERTISEMENT

Clipul a fost înregistrat deasupra orașului columbian Medellin și pare să arate o lumină albăstruie deasupra clădirilor.

Doi columbieni au surprins imagini video cu un OZN turcoaz

Martorii s-au amuzat și au filmat obiectul ciudat, încercând să afle cu ce se confruntă, după ce au pus clipul pe Youtube, unde a fost vizualizat de 1000 de oameni.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost preluat de amatorii de conspirații și a devenit viral cu ajutorul canalului „The Hidden Underbelly 2.0”.

Toți amatorii de teorii ale conspirației sunt siguri că au văzut un OZN. „Nu doar că acest OZN e real, dar e foarte frumos”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CLIPUL VIDEO CU OZN-UL 

„Se vede destul de clar că e vorba despre un OZN”, „Ce culori frumoase”, „Mulțumesc mult că ai dat share”, au fost doar câteva dintre mesajele care au lăudat filmarea.

Cum era de așteptat, au existat și oameni care au râs de filmare și sunt convinși că nu se confruntă cu un Obiect Zburător Neidentificat.

ADVERTISEMENT

Nu merită credibilitate acest video, e prea scurt. Trebuia să filmezi mai mult, nu doar 26 de secunde”, s-a plâns un utilizator pe Youtube.

Cu toate acestea, cel care a filmat s-a scuzat și a dat vina pe bateria telefonului, care s-a terminat subit, în timp ce filma.

Alți contestatari ai videoclipului sunt siguri că în imagini se vede o dronă sau doar o reflexie oarecare într-un geam.

La începutul anului, columbienii au surprins un alt OZN deasupra Medellinului, de data aceasta dintr-un avion. Din imagini se poate vedea cum o sferă de culoare neagră trece aproape de avion, fără ca nimeni să înțeleagă despre ce e vorba.

ADVERTISEMENT