Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Drăguș sau Florinel Coman? Pe cine a ales Edi Iordănescu pentru meciul cu Belarus

Selecționerul României mai are puțin timp la dispoziție până când va trebui să decidă un prim 11. Edi Iordănescu mai are de ales între Drăguș sau Florinel Coman pentru meciul cu Belarus.
12.10.2023 | 11:33
Dragus sau Florinel Coman Pe cine a ales Edi Iordanescu pentru meciul cu Belarus
Selecționerul României mai are puțin timp la dispoziție până când va trebui să decidă un prim 11. Edi Iordănescu mai are de ales între Drăguș sau Florinel Coman pentru meciul cu Belarus.
ADVERTISEMENT

România va juca cu Belarus, pe 12 octombrie, de la ora 21:45, în calificările pentru Campionatul European din 2024. Duelul va avea loc la Budapesta, iar selecționerul echipei naționale trebuie să pregătească primul 11 pentru acest duel. Edi Iordănescu are de ales între Denis Drăguș și Florinel Coman pentru banda stângă.

Denis Drăguș sau Florinel Coman? Pe cine a ales Edi Iordănescu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Coste a intrat în transmisiune directă de la Budapesta și a vorbit despre echipa națională. Redactorul-Șef a dezvăluit o parte din primul 11 al României pentru meciul cu Belarus. Edi Iordănescu mai are de ales între Denis Drăguș sau Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

“Drăguș nu se simte mai bine în aripă dreaptă sau vârf? Ce mă surprinde puțin este Drăguș în bandă stângă, nu că ar fi titular. Mie întotdeauna mi-a plăcut Drăguș și nu am înțeles de ce a tot fost ocolit în ultimul timp, pentru că mi se pare un jucător cu adevărat de calitate. Pe mine asta mă miră, Drăguș în bandă stângă. Dar el nu e jucător mai de grabă de bandă dreaptă?”, a spus Horia Ivanovici.

“Păi, dacă nu greșesc, cred că inclusiv la meciul amical pe care l-am avut cu Slovenia la Cluj, tot în bandă stângă a jucat Denis Drăguș. El e jucător de bandă. Inclusiv când a debutat la națională în 2019, am fost la meci la Belgrad, Serbia – România 2-2, tot în bandă stângă a jucat și cu Țucudean vârf împins, atunci când a și marcat.”, a spus Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

Problemă la FCSB după alegerea primului 11 de Edi Iordănescu

Se pare că în primul 11 al lui Edi Iordănescu nu a există niciun titular de la FCSB. Dacă selecționerul se decide să îl aleagă pe Denis Drăguș, Florinel Coman va sta pe bancă alături de colegii săi, Olaru și Târnovanu. Cel mai probabil, fotbaliștii lui Gigi Becali vor intra după pauză.

“El a fost luat de vârf, dar e clar că Denis Alibec va juca vârf. Deci, nu încape în discuție, iar dacă Drăguș va juca în banda stângă, așa cum e posibil să fie, vom avea din nou o problemă. Mâine dimineață pe emisiune o să discuți cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nu va fi niciun jucător de la FCSB în primul 11. Târnovanu nu va fi, Olaru 100% nu va juca titular, iar Coman sau Drăguș, să zic că ar fi la balotaj. Eu înclin spre Drăguș din ce am mai discutat.

Așa că s-ar putea ca niciun jucător de la FCSB să nu fie titular diseară. Bineînțeles că este posibil să intre după pauză și Olaru, și Florinel Coman.”, a mai spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cum ar putea să arate primul 11 al lui Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT