Sporturi

Comentatorul special a furat show-ul la meciul Mike Tyson – Roy Jones Junior: „E de neînlocuit!”. Video

29.11.2020 | 08:20
Comentatorul special a furat showul la meciul Mike Tyson  Roy Jones Junior E de neinlocuit Video
ADVERTISEMENT

Meciul Mike Tyson – Roy Jones Junior a fost o partidă demonstrativă, iar decizia WBC a fost ca duelul să se termine la egalitate. Rapperul Snoop Dogg, însă, a fost câștigătorul serii!

Faimos pentru carierele sale în muzică și cinematografie, Snoop Dogg a comentat meciurile galei din Los Angeles și i-a distrat maxim pe americanii care au urmărit evenimentul în direct.

ADVERTISEMENT

Îndeosebi comentariul main eventului dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior a fost apreciat de către fani, care îl cer pe rapper în rolul de comentator și la alte evenimente.

Snoop Dogg a făcut spectacol la microfon: „Parcă se bat unchii mei la grătar”

În vârstă de 49 de ani, Snoop Dogg este unul dintre veteranii rapului american. Respectat de fanii din toată lumea ai acestui stil de muzică, rapperul original din Long Beach, California, este un entertainer capabil să genereze spectacol inclusiv atunci când comentează un meci de box.

ADVERTISEMENT

Snoop Dogg a fost surpriza televiziunii care a transmis duelul dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior în Statele Unite ale Americii, iar comentariul său i-a distrat maxim pe telespectatori. „Parcă ar fi o bătaie între doi dintre unchii mei, la un grătar”, a fost una dintre replicile care i-au distrat atât pe privitorii meciului, cât și pe colegii de comentariu ai rapperului, care au izbucnit în hohote de râs.

Reacțiile au început să curgă pe Twitter, iar fanii îl cer acum pe Snoop Dogg comentator și la alte evenimente, precum partide de NBA sau chiar Super Bowl. „Nu vreau să mai văd vreodată un meci de box care să nu fie comentat de Snoop Dogg. Ceea ce s-a întâmplat azi m-a răsfățat pe vecie”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

Remiză între Mike Tyson și Roy Jones Junior. ‘Iron Mike’ crede că a câștigat

Duelul dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior a fost unul dominat clar de ‘Iron Mike’. Pugilistul în vârstă de 54 de ani s-a retras din ring în 2005, dar a părut la fel de sprinten ca în apogeul carierei și a aplicat o serie de lovituri fabuloase.

De partea cealaltă, Roy Jones Junior a încercat să reziste, însă a părut mai bătrân decât oponentul său, deși are doar 51 de ani și s-a retras în 2018. „Sunt ok cu egalul. Cred că am câștigat meciul, dar sunt ok cu egalul. Am distrat oamenii, au fost fericiți cu ce am arătat”, a spus Mike Tyson după meci.

ADVERTISEMENT

Și Roy Jones Junior a recunoscut că nu trebuia să fie egalitate: „Omul e atât de puternic. Nu cred că a fost egal, dar când te lovește omul ăsta… Nu contează cu ce și unde, totul doare. Sunt ok cu egalul, ar trebui să încercăm să luptăm iar”.

ADVERTISEMENT