Sporturi

Video. Mike Tyson l-a dominat clar pe Roy Jones Junior, la 54 ani! Statistici impresionante

29.11.2020 | 10:32
Video Mike Tyson la dominat clar pe Roy Jones Junior la 54 ani Statistici impresionante
ADVERTISEMENT

FANATIK a transmis în format LIVE meciul dintre Mike Tyson şi Roy Jones Junior, ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Partida s-a disputat la ora ora 06:00, la Staples Center, în Los Angeles. A fost un meci demonstrativ, derulat pe parcursul a opt reprize.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost dominat clar de Mike Tyson pe parcursul celor opt runde, însă WBC a luat decizia ca rezultatul final să fie unul de egalitate!

Statisticile demonstrează superioritatea lui Mike Tyson

UPDATE, 29 noiembrie, ora 10:38 / Americanii au făcut publice statisticile duelului dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior. Cifrele demonstrează că Tyson, deși nu a fost declarat câștigător de către WBC, a fost net superior. El a trimis 67 de pumni, spre deosebire de Jones care a reușit doar 37 de lovituri. Tot statistica demonstrează că Tyson a câștigat, la pumni, șapte runde din opt. Doar în runda 6 scorul a fost egal.

ADVERTISEMENT


Ce a spus Tyson după meci: „Cred că am câștigat”

UPDATE, 29 noiembrie, ora 7:48 / Mike Tyson a vorbit imediat după finalul meciului și consideră că este câștigătorul partidei, deși rezultatul oficial a fost o remiză: „Sunt ok cu egalul. Cred că am câștigat meciul, dar sunt ok cu egalul. Am distrat oamenii, au fost fericiți cu ce am arătat”. Roy Jones Junior se consideră norocos cu egalul: „Omul e atât de puternic. Nu cred că a fost egal, dar când te lovește omul ăsta… Nu contează cu ce și unde, totul doare. Sunt ok cu egalul, ar trebui să încercăm să luptăm iar”.


S-a încheiat partida. Mike Tyson, dominare totală!

UPDATE, 29 noiembrie, ora 7:25 / Partida s-a incheiat. Și ultimele patru runde au fost dominate categoric de Mike Tyson, care nu l-a menajat deloc pe Roy Jones Junior și i-a aplicat o mulțime de lovituri puternice. În ciuda prestației sale, Mike nu a primit o decizie prin care să fie recunoscut drept câștigător, ceea ce i-a stârnit nemulțumirea. WBC a hotărât ca rezultatul să fie remiză!

ADVERTISEMENT


‘Iron Mike’ a dominat prima jumătate a meciului

UPDATE, 29 noiembrie, ora 7:15 / Primele patru runde dintre cele opt ale partidei au fost dominate categoric de Mike Tyson, care l-a atacat în permanență pe Roy Jones Junior. Adversarul lui ‘Iron Mike’ a părut de multe ori obosit, în vreme ce Tyson a lovit puternic și s-a eschivat fabulos, după 15 ani de absență din ring.


A început partida! Roy Jones Junior folosește mănuși personalizate cu Kobe Bryant

UPDATE, 29 noiembrie, ora 7:00 / A început meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior. Adversarul lui ‘Iron Mike’ luptă folosind un set de mănuși personalizate în culorile lui Los Angeles Lakers, în semn de respect față de cel care a fost Kobe Bryant. Partida se va desfășura în opt runde.

ADVERTISEMENT


Mike Tyson, mai greu cu 4 kilograme decât adversarul său, Roy Jones Junior

UPDATE 28 noiembrie, ora 11:06 / Mike Tyson și Roy Jones Junior s-au întâlnit la cântarul oficial cu 24 de ore înaintea partidei programată pentru duminică dimineața (ora 06:00 în România). Mai bătrân cu 3 ani decât adversarul său, „Iron” Mike a fost și mai greu cu peste 4 kilograme: 99,79 kg a cântărit Mike Tyson, în timp ce Roy Jones Junior a avut doar 95,25 kg.


Mike Tyson – Roy Jones Junior Live video Stream online PRO TV

Meciul Mike Tyson – Roy Jones Junior se dispută duminică, 29 noiembrie, de la ora 06:00 în Florida şi va fi transmis în România în direct numai de canalul PRO TV. Totuşi, deşi este o oră foarte matinală, puteţi accesa şi site-ul FANATIK.RO, pentru a-l viziona în format LIVE VIDEO.

Ambii sportivi sunt nu numai foşti campioni mondiali, dar şi autorii unor recorduri speciale. Tyson este cel mai tânăr campion din istoria categoriei supergrea, reuşind să câştige titlul la vârsta de 20 ani, 4 luni şi 22 de zile. Acest lucru s-a petrecut în 1986, după ce l-a lichidat pe Trevor berbick în două reprize pentru centura WBC.

Cine este Mike Tyson: înger şi, mai ales, demon

Apoi, a reuşit prin victoriile asupra lui James Smith şi Tony Tucker în 1987 să devină campion şi la versiune WBA şi IBF, ceea ce a făcut ca americanul să fie primul şi singurul boxer de la categoria supergrea care a reuşit să unifice toate cele trei titluri.

Din păcate, cariera sa, care putea fi cu adevărat fabuloasă, a fost serios avariată de viaţa sa extrasportivă, momentul culminant fiind violul comis asupra lui Desiree Washington, 18 ani, Miss Black Rode Island, într-o cameră de hotel din Indianapolis şi care l-a trimis după gratii pentru şase ani. Avea să fie însă eliberat la jumătatea pedepsei.

Cine este Roy Jones: rapper şi actor

Roy Jones Junior este singurul boxer din lume care a reuşit să devină campion mondial la patru categorii de greutate diferite, pornind de la semi-mijlocie şi încheind la grea. După ce a terminat cu boxul a devenit un cunoscut rapper, cu numeroase albume de succes şi actor, având destule apariţii în filme.

Evident, deşi este vorba de un meci demonstrativ, nu se putea ca el să nu figureze în oferta agenţiilor de pariuri. Mike Tyson are cotă 1,55 pentru a fi declarat câştigător, în timp ce Roy Jones Junior a primit o cotă de 2,40.

ADVERTISEMENT