Sport

Compagno, îngrijorat în ceea ce privește lupta la titlu: ”Se încearcă destabilizarea FCSB”

Andrea Compagno vrea să înscrie la primul meci de după pauza competițională.
21.10.2023 | 11:18
Compagno ingrijorat in ceea ce priveste lupta la titlu Se incearca destabilizarea FCSB
Andrea Compagno, interviu cu Gigi Mustață. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Atacantul italian, golgheterul echipei din sezonul precedent, are patru goluri marcate în acest an. Fotbalistul, cândva o variantă pentru naționala Italiei, nu mai este atât de important la FCSB, cel puțin în viziunea patronului.

Compagno, discuție cu Mustață

Gigi Becali nu este mulțumit de el și vrea să transfere un nou vârf în iarnă, din Africa, fiind convins de Ngezana că piața de acolo este bună.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Compagno se uită doar la el și vrea să aibă un sezon cât mai bun. El spune că vrea să marcheze mai multe goluri decât a reușit anul trecut.

În ceea ce privește lupta pentru titlu, el anunță că anul trecut s-a încercat destabilizarea echipei, ceea ce a dus în final la pierderea campionatului.

ADVERTISEMENT

Într-un live cu Gheorghe Mustață, pe TikTok, Compagno a vorbit despre acest sezon și despre situația de la FCSB, spunând că vrea să înscrie de fiecare dată când intră pe teren.

Am văzut şi anul trecut, se încearcă destabilizarea FCSB-ului. Eu sunt foarte bine, ne-am pregătit bine aceste două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Sunt atacant şi trebuie să dau goluri de fiecare dată când intru pe teren, acesta este obiectivul meu. Sper să dau mai multe ca anul trecut”, a spus Andrea Compagno.

De ce e Becali nemulțumit de Compagno?

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali explica de ce nu este mulțumit de Compagno, spunând că el caută altceva de la un vârf de atac.

ADVERTISEMENT

Eu am nevoie de jucător care să intre în combinații sau să fie foarte puternic. Compagno joacă pentru că e foarte puternic, el în combinație nu intră. De aceea e schimbat. Că nu îmi convine că nu intră în combinații. Asta când are echipa nevoie de altceva. 

De exemplu, când intră Compagno, intră pentru că ține adversarii sus. Pentru că e foarte puternic și câștigă duelurile. Depinde de echipă. Când ai nevoie să îți câștige duelurile, joacă Compagno. Când ai nevoie să întri în combinații, să marchezi gol o să joace altcineva. E de conjunctură”, a spus Gigi Becali.

1.5 milioane de euro plătea FCSB către FCU Craiova pentru el. 47 de meciuri și 20 de goluri a adunat italianul la FCSB în acest sezon.

ADVERTISEMENT
Cotă FCSB pe BETANO: 1.42 este cota pentru ”victorie gazde” la meciul FCSB - FC Voluntari.