News

Compania aeriană care oferă 100.000 de bilete de avion gratis. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei interesați

11.05.2020 | 21:06
Compania aeriana care ofera 100000 de bilete de avion gratis Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei interesati
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Quatar Airways anunță că oferă 100.000 de bilete de avion gratis personalului medical din întreaga lume, în semn de recunoștință pentru munca depusă în această perioadă.

Compania oferă 100.000 de bilete de avion gratis

Quatar Airways anunță că oferă 100.000 de bilete de avion gratis pentru personalul medical din întreaga lume, ca semn de recunoștință pentru munca depusă de angajații din sănătate pe durata pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

“Mulțumim tuturor celor din sistemul de sănătate din linia întâi, pe de întreg globul. Eforturile voastre și tenacitatea de care ați dat dovadă ne oferă speranțe în aceste vremuri, marcate de incertitudine.

În semn de recunoștință pentru munca voastră, oferim 100.000 de bilete din partea noastră pe zborurile operate de Quatar Airways”, a transmis compania aeriană.

ADVERTISEMENT

Astfel, Quatar Airways oferă ocazia angajaților din sănătate de a merge într-un concediu binemeritat, odată ce pericolul pandemiei va trece. Compania a precizat și în ce condiții vor fi oferite biletele respective și ce beneficii vor avea câștigătorii.

Ce beneficii vor avea câștigătorii campaniei

“Ca angajat în sănătate, vei avea dreptul la:

-Până la două zboruri la clasa economică pentru tine și un partener, pentru a-ți putea lua binemeritata vacanță într-o destinație la alegerea ta, dintre cele odisponibile.

ADVERTISEMENT

-35% reducere la produsele din Duty Free-urile Quatar și la hub-ul din Aeroportul Internațional Hamad din Doha. Vizitează această pagină începând cu 12 mai 2020 ora 00.01 (ora din Doha) pentru a te înscrie și a primi codul promoțional”, a mai transmis compania aeriană, pe site-ul oficial.

Quatar Airways precizează că fiecare stat va beneficia de un anumit număr de coduri promoționale și se va merge pe principiul “primul venit, primul servit”.

ADVERTISEMENT

În plus, cei care vor primi codurile promoționale vor avea obligația de a avea la momentul îmbarcării legitimația de serviciu care să ateste că sunt angajați în sănătate.

 

ADVERTISEMENT
Tags: