Life

Compania care oferă prime uriașe în următoarele zile. Fiecare angajat va primi 3.000 de euro

Compania care le oferă angajaților prime uriașe în următoarele zile, în valoare de 3.000 de euro. Cei care lucrează aici au mai multe beneficii.
26.10.2023 | 12:42
Compania care ofera prime uriase in urmatoarele zile Fiecare angajat va primi 3000 de euro
Ce companie le oferă angajaților prime de 3.000 de euro. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania care le oferă angajaților prime uriașe, în valoare de 3.000 de euro, în următoarele zile. Aceștia se vor bucura, de altfel, și de măriri de salariu anul viitor.

Compania care oferă prime uriașe, de 3.000 de euro pentru fiecare angajat, în următoarele zile

Moștenitorul imperiului Red Bull, Mark Mateschitz, a luat o decizie radicală, care îi bucură pe angajații cunoscutei companii. Prin intermediul unui mail, acesta i-a anunțat pe cei care lucrează la sediul din Austria al companiei că vor primi un bonus consistent.

ADVERTISEMENT

În acest fel, acesta îndeplinește ultima dorință a tatălui său, Dietrich Mateschitz. Fondatorul Red Bull s-a stins din  viață anul trecut, după ce s-a luptat mai mult timp cu cancerul, la 78 de ani. Înainte de deces, miliardarul i-a lăsat fiului său instrucțiuni cu privire la dorința pe care o are pentru companie.

Miliardarul acorda o foarte mare importanță angajaților săi, despre care considera că au contribuit la averea sa mare. Acesta a spus că toți cei care lucrează în compania sa trebuie să primească o primă consistentă după decesul său, deoarece considera că aceștia merită, dat fiind faptul că mereu au fost devotați și au muncit intens.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Mateschitz a respectat cele spuse de tatăl său. Moștenitorul imperiului i-a anunțat pe angajați că le va intra în conturi o primă de 3.000 de euro. Aceștia vor primi banii până la finalul lui octombrie. Mai mult, începând cu 2024, angajații vor avea măriri de salariu.

“Sunt încântat să vă informez că anul acesta, pe lângă o creștere procentuală a salariului de la începutul lui 2024, toți angajații din Austria vor primi și un bonus care să acopere inflația din 2023”, a anunțat Mark Mateschitz, notează redacția.ro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cei care lucrează part time vor primi o sumă corespunzătoare tipului lor de contract. Primele de 3.000 de euro sunt valabile pentru cei care lucrează în Austria.

În 2022, vânzările Red Bull au crescut cu 24% și au ajuns să atingă 9,7 miliarde de euro. Numărul dozelor vândute anul trecut a depășit, pentru prima dată, pragul de 11 miliarde. Compania a ajuns la un profit de 1,7 miliarde de euro.

ADVERTISEMENT

Ce avere avea Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull

Dietrich Mateschitz deținea 49% din Red Bull și a obținut un venit de peste 700 de milioane de euro datorită succesului commpaniei. Omul de afaceri a creat celebra băutură energizantă în 1987, iar rețeta a descoperit-o într-un bar din Hong Kong.

În 2022, Forbes a estimat averea lui Mateschitz la 27,4 miliarde de euro, astfel că a ajuns să fie cel mai bogat om din Austria. Regretatul miliardar și-a apreciat întotdeauna angajații, cărora le-a oferit cele mai bune condiții.

Cei care lucrează în Austria, direct pentru Red Bull GmbH, au mașini de serviciu. De asemenea, cei care se mută în Austria primesc subvenții pentru a-și plăti chiria. Călătoriile de serviciu pe distanțe lungi se fac la clasa business, iar furnizorii de top le asigură angajaților mesele zilnice.

ADVERTISEMENT