Life

Ultima dorință a fondatorului Red Bull înainte de moarte. Gestul uimitor față de angajații săi

Care a fost ultima dorință a fondatorului Red Bull, Dietrich Mateschitz, înainte de moarte. A făcut un gest uimitor pentru angajații săi.
07.11.2022 | 23:00
Ultima dorinta a fondatorului Red Bull inainte de moarte Gestul uimitor fata de angajatii sai
Ce dorință a avut Dietrich Mateschitz pe patul de moarte. Sursa foto: CNN
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală după moartea fondatorului companiei de energizante Red Bull. Dietrich Mateschitz a avut o ultimă dorință înainte de deces.

Ultima dorință înainte de moarte a lui Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull

Dietrich Mateschitz a fost considerat cel mai bogat om din Austria, țara lui natală, datorită afacerii sale, care i-a adus miliarde. Ca drept recunoștință față de angajații proprii, care au contribuit la succesul său, pe patul de moarte a luat o decizie care a uimit pe mulți.

ADVERTISEMENT

Dietrich Mateschitz a cerut ca toți salariații Red Bull să aibă parte de o primă consistentă, pe lângă veniturile aferente lunii octombrie, când el a plecat din această lume.

Mai exact, în loc de ”un ultim mulțumesc”, Dietrich Mateschitz a spus ca toți angajații Red Bull să beneficieze de un bonus în valoare de 3.000 de euro, informează heute.at.

ADVERTISEMENT

Boala cruntă care i-a luat viața lui Dietrich Mateschitz

Dietrich Mateschitz a încetat din viață pe data de 23 octombrie 2022. Avea 78 de ani și suferea de o afecțiune medicală cruntă: cancerul.

”Vă anunţăm că Dietrich Mateschitz a încetat astăzi din viaţă. Ne exprimăm tristeţea şi recunoştinţa pentru ceea ce a realizat fondatorul Red Bull”, a transmis compania Red Bull, într-un comunicat de presă oficial.

ADVERTISEMENT

Și șeful echipei Red Bull Formula One, Christian Horner, a reacționat la aflarea veștii triste. Atunci, acesta era în Austin, Texas, acolo unde s-a desfășurat Marele Premiu al SUA.

”Este foarte, foarte trist, ce om grozav. A fost unic în felul lui. Ceea ce a realizat şi ceea ce a făcut pentru atât de mulţi oameni din întreaga lume este de neegalat.

ADVERTISEMENT

Mulţi dintre noi trebuie să îi fim recunoscători pentru oportunităţile pe care le-a oferit, viziunea pe care a avut-o, forţa de caracter. Şi pentru că nu i-a fost niciodată teamă să îşi urmeze visurile şi să le realizeze”, a comunicat Christian Horner.

ADVERTISEMENT
Tags: