News

Compania TAROM, surpriză pentru toți călătorii de Ziua Națională a României. Cadoul primit la bord de fiecare pasager

De 1 Decembrie - Ziua Națională a României, compania TAROM a oferit o surpriză pentru toți călătorii. Cadoul primit la bord de fiecare pasager.
01.12.2023 | 10:53
Compania TAROM surpriza pentru toti calatorii de Ziua Nationala a Romaniei Cadoul primit la bord de fiecare pasager
Românii care au zburat de Ziua Națională cu TAROM, surpriză plăcută la bord. Ce au primit din partea companiei. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ziua Națională a României este tratată în mod special de TAROM. Vineri, de 1 Decembrie, compania națională de transporturi aeriene a venit cu o surpriză pentru toți pasagerii.

Românii care au zburat de Ziua Națională cu TAROM, surpriză plăcută la bord. Ce au primit din partea companiei

Călătorii care s-au îmbarcat în cursul acestei zile la bordul aeronavelor TAROM au fost întâmpinați, ”tradițional”, cu un baton de ROM. Compania aeriană internă va oferi câte o ciocolata pe toate rutele pentru toți pasagerii în zborurile de 1 Decembrie.

ADVERTISEMENT
TAROM cadou 1 decembrie ziua națională ciocolată ROM
Românii care au zburat de Ziua Națională cu TAROM, surpriză plăcută la bord. Ce au primit din partea companiei

Cu ocazia sărbătorii de Ziua Națională a României, TAROM a transmis un mesaj de ”La mulți ani” românilor din țară și de pretutindeni. Compania se consideră ”parte din ADN-ul identităţii naţionale”.

Ziua acesta este despre voi toți, despre ce ne unește și ne face să mergem mai departe, indiferent de cât de lin sau turbulent este drumul în față. Ziua acesta este despre cât de puternici și determinați suntem împreună!

ADVERTISEMENT

Sarcina noastră este aceea de a crea conexiuni sigure de întâlnire între voi toți, cu fiecare călătorie în care vă purtam unii spre ceilalți, familie, prieteni, colegi, noi cunoștințe.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române, TAROM, parte din ADN-ul identităţii naţionale, este mândră că a putut transporta în siguranţă milioane de români, în toate colţurile lumii, de aproape 70 de ani!

ADVERTISEMENT

În fiecare zi vă dorim un zbor plăcut pe cursele noastre! Astăzi vă urăm zboruri plăcute spre toate destinațiile și obiectivele înspre care imaginația, dorinta si visele voastre de mai bine se îndreptă! La mulți ani, România”, transmite TAROM, pe Facebook.

Cadoul TAROM de Ziua Națională, un produs cu o istorie îndelungată

ROM, produsul oferit vineri de TAROM tuturor pasagerilor, reprezintă un exemplu de succes. Cu o tradiție îndelungată, batonul s-a născut în 1964, sub epoca comunismului.

ADVERTISEMENT

Și în prezent, la aproape șase decenii distanță, acest produs a trecut testul timpului și se bucură de popularitate în rândul românilor. ”Din 1964 și până astăzi, Rom a devenit o părticică din istoria românilor” Aceasta este una prezentările batonului.

ADVERTISEMENT