News

Primul suspect în cazul femeii ucise şi tranșate lângă Autostrada A1, în Dâmbovița. Pete de sânge găsite în casa acestuia. Update

Un prim suspect în cazul femeii ucise şi tranșate lângă Autostrada A1, în Dâmbovița, a fost depistat de poliție. Casa sa a fost percheziționată.
11.04.2024 | 18:53
Primul suspect in cazul femeii ucise si transate langa Autostrada A1 in Dambovita Pete de sange gasite in casa acestuia Update
A fost depistat un prim suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, în Dâmbovița. Percheziții la locuința sa. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
11-04-2024
15:57

Percheziții la casa suspectului în cazul crimei din Dâmbovița. Au fost găsite pete de sânge

În cursul zilei de joi, 11 aprilie, polițiștii și mascații au descins în cartierul Rahova la domiciliul unui posibil suspect în cazul femeii ucise şi tranșate lângă Autostrada A1, în Dâmbovița.

Se pare că în casa cetățeanului turc au fost descoperite pete de sânge. Acesta a devenit principalul suspect în cazul crimei de pe autostrada București-Pitești. Potrivit unor surse din Poliție citate de TVR Info, suspectul este un om de afaceri turc, pe nume Cam Abdulkadir. El ar fi fost client al victimei,

Primul suspect în cazul femeii ucise și tranșate lângă Autostrada A1, în județul Dâmbovița, a intrat în vizorul anchetatorilor. Individul în cauză este un cetățean străin recunoscut pentru un comportament violent.

A fost depistat un prim suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, în Dâmbovița. Percheziții la locuința sa

Săptămâna trecută, fragmente din corpul unei femei au fost găsite pe un câmp de pe marginea unui drum din Dâmbovița. În ultimele zile, anchetatorii au încercat să afle ce s-a întâmplat de fapt cu victima.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, testele ADN au indicat faptul că victima al cărei trup era măcelărit fusese dată dispărută de familie încă de luna trecută. S-a mai aflat că aceasta lucra ca escortă.

Se pare că înainte să fie dată dispărută povestise că merge la o întâlnire. Victima, pe numele ei Mirela G.F., este o femeie de 38 de ani, născută în Zimnicea. Ea locuia în ultimul timp, fără acte legale, în sectorul 5.

ADVERTISEMENT

Joi, 11 aprilie, încă de la orele dimineții, locuința unui suspect în cazul acestei presupuse crime a fost percheziționată de oamenii legii. Verificările au avut loc în cartierul Rahova din București.

Din informațiile Antena 3, polițiștii au intrat în locuința unui bărbat de origine turcă care, potrivit unor surse apropiate investigației, ar fi un fost client al femeii ucise. Acesta locuiește în cartierul Rahova. Anchetatorii au ajuns la el după ce au stabilit că sacul în care a fost găsit trupul tranșat al femeii provenea din Sectorul 5.

ADVERTISEMENT

Victima locuia în Bucureşti împreună cu sora sa. Pe 6 martie ea a plecat de acasă. I-a spus surorii sale că merge să se întâlnească cu un individ şi nu a mai revenit la domiciliu. Trupul femeii a fost găsit pe data de 5 aprilie pe marginea autostrăzii Bucureşti – Piteşti.

Vecinii îl descriu pe suspect ca fiind un om violent

Vecinii cetățeanului turc povestesc, pentru sursa citată, că acesta este un individ cu un comportament agresiv. ”Are ieșiri urâte. Le fură mingea copiilor care se joacă. Are vreo 50 și ceva de ani. E turc, turc cu cetățenie germană. Are camere de supraveghere peste tot.

ADVERTISEMENT

Sunt doi copii, ai vecinilor. L-a luat pe unul și l-a dus înauntru și s-a speriat. Dacă nu erau de față vecinii ca să îl scoată de acolo, nu cred că îl mai scotea viu”, au spus două femei din zonă.

ADVERTISEMENT
Tags: